Yardım Cepport Sorulara CEvap Vermiyor

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Cepport üzerinden telefon aldım fakat 2 mesaj göndermeme rağmen geri dönüş yapmadılar.Burada ilgili bir arkadaş vardı.Yardımcı olabilir mi ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cepport üzerinden telefon aldım fakat 2 mesaj göndermeme rağmen geri dönüş yapmadılar.Burada ilgili bir arkadaş vardı.Yardımcı olabilir mi ?

Hocam sıkıntı nedir? Yardımcı olabileceğimiz bir şeyse biz yardımcı olmaya çalışalım veya kendilerine iletelim?

Oyla:

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sıkıntı nedir? Yardımcı olabileceğimiz bir şeyse biz yardımcı olmaya çalışalım veya kendilerine iletelim?

şıkıntı şu hocam.Telefonun rengini ve kargo bilgisi hakkında bilgi istemiştim cevap gelmedi :) Yani çok birşey yok şimdilik

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yanlış hatırlamıyorsam siz Mi5 düşünüyordunuz değil mi hocam? Renk olarak şu anda gold ve beyaz renk mevcut. Kargoyu ise bugün kaçırdık. Eğer siparişi bugün veya yarın öğleye kadar verirseniz yarın kargoya verilir. Büyük ihtimalle de Cumartesi elinizde olur :)

Oyla:

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Yanlış hatırlamıyorsam siz Mi5 düşünüyordunuz değil mi hocam? Renk olarak şu anda gold ve beyaz renk mevcut. Kargoyu ise bugün kaçırdık. Eğer siparişi bugün veya yarın öğleye kadar verirseniz yarın kargoya verilir. Büyük ihtimalle de Cumartesi elinizde olur :)
Hocam ilginiz için teşekkürler.KArgoya verilmiş.FAkat beni üzen bir alıcıya bir cevap bile vermemek :) Ya cevap gelmedi diye başka alıcından alsaydım :) Şuan tek korkum imei de sıkıntı yaşamam.Umarım sorunum olduğunda ulaşabilirim.Ulaşamazsam sizi bulurum artık :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ilginiz için teşekkürler.KArgoya verilmiş.FAkat beni üzen bir alıcıya bir cevap bile vermemek :) Ya cevap gelmedi diye başka alıcından alsaydım :) Şuan tek korkum imei de sıkıntı yaşamam.Umarım sorunum olduğunda ulaşabilirim.Ulaşamazsam sizi bulurum artık :)

Umarım yaşanmaz hocam. Zannediyorum ofisteki arkadaşlar da IMEI'ler için fazlasıyla mesai harcadıkları için gittigidiyor mesajlarına vakit bulamadılar... Onların adına sizden ben özür diliyorum.

Oyla:

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Umarım yaşanmaz hocam. Zannediyorum ofisteki arkadaşlar da IMEI'ler için fazlasıyla mesai harcadıkları için gittigidiyor mesajlarına vakit bulamadılar... Onların adına sizden ben özür diliyorum.
Estf. hocam özüre gerek yok.Doğrudur zamanları olmayabilir ama ufak detaylar müşteri kaybettirebilir :) İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Estf. hocam özüre gerek yok.Doğrudur zamanları olmayabilir ama ufak detaylar müşteri kaybettirebilir :) İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum hocam. Umarım bundan sonra daha fazla dikkat edeceklerdir. Ben sizin adınıza da kendileriyle konuşacağım :)

Oyla:

Düshekimi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
Hocam bişeyde ben soracağım cepporttan telefonu bugün aldım yarın gelecek yorumlarda imei kayıtlı göxükmüyormuş içime bir sokıntıdır çöktü nasıl yapacağız bu sorun hallederiz mu

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam bişeyde ben soracağım cepporttan telefonu bugün aldım yarın gelecek yorumlarda imei kayıtlı göxükmüyormuş içime bir sokıntıdır çöktü nasıl yapacağız bu sorun hallederiz mu

Hocam bize verilen bilgiye göre çok büyük bir sıkıntı değil ve kısa süre içinde çözülecek. Ancak içiniz rahat etmeyecekse arkadaşlara söyleyelim hiç kargo yapmayıp ücreti iade etsinler. Sıkıntı giderildiğinde tekrar satın alın?

Oyla:
Üst Alt