Çözüldü Cepiletisim güvenilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

recepasln.58

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Samsung
Konular
3
Arkadaşlar babama telefon alacağız sahibinden üzerinde bir mağaza bulduk cepiletisim diye orası güvenilirmi acaba oradan telefon alınırmı? alan varmı?

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Amazon' a baktınız mı? Satıcısı Amazon.com.tr olan telefonlardan birini alırsanız, sorun yaşadığınızda koşulsuz iade hakkınız olur, güvenilir şekilde destek alırsınız ve başınız ağrımaz. Benim önerebileceğim bu.

winboss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Turizm
Konular
2
Arkadaşlar babama telefon alacağız sahibinden üzerinde bir mağaza bulduk cepiletisim diye orası güvenilirmi acaba oradan telefon alınırmı? alan varmı?
Aradığın cihaz n11 yada Hepsiburada yok mu da cepiletisimin eline düştünüz uzak durun dediğim yerlere bakın yorumları iyi okuyun

recepasln.58

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Samsung
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aradığın cihaz n11 yada Hepsiburada yok mu da cepiletisimin eline düştünüz uzak durun dediğim yerlere bakın yorumları iyi okuyun
çünkü n11 gibi sitelerde 2000tl iken benim bulduğum yerde 1200tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon' a baktınız mı? Satıcısı Amazon.com.tr olan telefonlardan birini alırsanız, sorun yaşadığınızda koşulsuz iade hakkınız olur, güvenilir şekilde destek alırsınız ve başınız ağrımaz. Benim önerebileceğim bu.
maalesef uygun fiyata bulamadım

Lonesomecowboy

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cs
Cihazım
iphone 12
Konular
2
Sanırım babanız çok uzun yıllar kullanacak telefonu. O zaman garantili yeri tercih etmekte fayda var. Düşündüğünüz cihazı yazmamışsınız. 1200 civarına telefon bulmak çok zor. 1000 tlye vestel venus v7 alonabilşr. Veya realme c2 64gb bakabilirsiniz . 1400 liraya bulunabiliyor. Rami de 3gb ve 4.000 mah pili var.

Bu dükkan, kaliteli ve dürüst de çıkabilir, dolandırıcı da çıkabilir. 2000 tl harcamamak için çıkılan yolda, eldeki 1200 liradan olabilirsiniz.
Ya bilindik bir yerden kredi ile cihaz alınız, yahut bekleyip, bütçenizi tamam edip, yine bilindik yerden alınız.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Hocam anladığım kadarıyla garantisiz alacaksınız. Öncelikle doğru bir tercih bence. Garantili diye ederinin 2 katını vermeye gerek yok. Bu forumda güvenilir __SEFA__ hocam var. Sahibinden de ise semers iletişim , turan gsm, Milano gsm gibi firmalar güvenilirdir.

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Kendiniz kullansanız sorun değil garantisiz alıp imei çakılır uğraşılır da babanıza alacaksanız garantili almanızda fayda var.

recepasln.58

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Samsung
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konuyu nasıl silebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt