Yardım Çentik Sorunu

AndroKiller

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
s3 mini
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
Note 6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar ınstagram wp de çentik sorunusuz çalışıyor esas sıkıntı bağzı uygulamalarda üst taraf siyah oluyor hiç hoş durmuyor çentiği çok seviyorum kapanmasını istemiyorum desteklemeyen uygulamalarda çentiğği açmanın bir yolu varmı veya miui hangi uygulamalarda çentiği açıp kapatacağımızı ayarlıyabiliyormuyuz
KISACA çentik hep açık kalsın siyah olmasın yukarsı

tolgabjk98

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 8se
Konular
19
Uygulama ayarlarından veya telefon ayarlarından onu ayarlabiliyorsun fakat şimdi unuttum detaylıca bak karşına çıkar

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Ayarlar >> Tam Ekran Görünüm >> Tam Ekran Modu
Kısmından Tam Ekran Modunda çalışmasını istediğiniz uygulamaları seçebilirsiniz.
Cihaz otomatik olarak Tam Ekran Modu ' nda 'İYİ (Uyumlu) ÇALIŞAN' uygulamaları otomatik olarak seçiyor.

Seçili olmayan uygulamaları seçerek Tam Ekran Modu 'nda çalışmasını sağlayabilirsiniz .
Eğer bu işlemden sonra uyumsuzluklar olur ise , Seçiminizi kaldırarak eski hali uygulamanızı kullanmaya devam edebilirsiniz. :)

Oyla:

AndroKiller

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
s3 mini
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar >> Tam Ekran Görünüm >> Tam Ekran Modu
Kısmından Tam Ekran Modunda çalışmasını istediğiniz uygulamaları seçebilirsiniz.
Cihaz otomatik olarak Tam Ekran Modu ' nda 'İYİ (Uyumlu) ÇALIŞAN' uygulamaları otomatik olarak seçiyor.

Seçili olmayan uygulamaları seçerek Tam Ekran Modu 'nda çalışmasını sağlayabilirsiniz .
Eğer bu işlemden sonra uyumsuzluklar olur ise , Seçiminizi kaldırarak eski hali uygulamanızı kullanmaya devam edebilirsiniz. :)
eyw reis

Oyla:
Üst Alt