Soru Çentik ekraninda saatin hareket etmesi

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
Farkeden oldu mu bilmiyorum ama çentik ekraninda saat hareket ediyo 3 4 defa denk geldim batarya sebeke wifi simgelerine cok bakmiyorum ama gozum saate gittikce farkediyorum amoled yanigi olusmamasi icin yapilmis sanirim

merttrkc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Mİ 11
Konular
19
Onu bende fark etmiştim hata olarak düşünüyordum sizinki daha mantıklı geldi clap~~

Oyla:

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde always on display dedigimiz seyde hareket ediyor ama centik ekraninda hareket etmesi demek ki cihaza gercekten onem vermisler bana gore cok iyi bisey

Oyla:

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
ho

cam mi8se almayı dusunuyorumda oyunmaktan kastınız lutfen detaylı soylermısınız ıyı bıseymı kotu bıseymı anlayamadım

yok hocam iyi bise amoled yanigi olusmamasi icin milimetrik hareket ediyor dikkatli bakmazsaniz anlamazsiniz

Oyla:

AndroKiller

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
s3 mini
Konular
42
yok hocam iyi bise amoled yanigi olusmamasi icin milimetrik hareket ediyor dikkatli bakmazsaniz anlamazsiniz
haa tamamdır hocam :D saolun ya memnunmusunuz cihazdan nasıl şarzı nasıl gidiyor ne kadar sürede şarz oluyor?

Oyla:

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
haa tamamdır hocam :D saolun ya memnunmusunuz cihazdan nasıl şarzı nasıl gidiyor ne kadar sürede şarz oluyor?

Sarj olma suresini hesaplamadim samsung hizli sarj aletini kullaniyorum cok kisa surede sarj oluyor.Gecen ekran suresini paylasmistim 9 saate yakin ekran suresi 21 saat cihaz acik suresi almistim tabi film video agirlikli oyun sosyal medya karisik kullanim

Oyla:

AndroKiller

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
s3 mini
Konular
42
Sarj olma suresini hesaplamadim samsung hizli sarj aletini kullaniyorum cok kisa surede sarj oluyor.Gecen ekran suresini paylasmistim 9 saate yakin ekran suresi 21 saat cihaz acik suresi almistim tabi film video agirlikli oyun sosyal medya karisik kullanim
valla alcam hocam inşallah eu rom mevzusu varmış inş bi sıkıntı yaratmaz guncellemlerde

Oyla:
Üst Alt