Çözüldü Center clock mod

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scaniaman0102

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
genral mobil
Konular
15
General mobıle 4g cıhazımda mıuı custom rom kullanıyorum forumda bulunan tum yontemlerı denedım ama center clock mod modları uymadı telefon bootloopda kaldı hep mıuısystemuı ıyı atsam merkezı saat yapabılıcek bır arkadaş varmı

madcyler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cihat
Cihazım
MI6
Konular
0
Telefonunda root varsa google playden mıuı statusbar Pro uygulamasını indirin root izni ister verin farklı kombinasyon lar uygulayabilirsiniz

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
General mobıle 4g cıhazımda mıuı custom rom kullanıyorum forumda bulunan tum yontemlerı denedım ama center clock mod modları uymadı telefon bootloopda kaldı hep mıuısystemuı ıyı atsam merkezı saat yapabılıcek bır arkadaş varmı
globe rom modlarini dendinizmi?rom surumune göre güncellenir herhafta bi bakin isterseniz.

Oyla:

scaniaman0102

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
genral mobil
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunda root varsa google playden mıuı statusbar Pro uygulamasını indirin root izni ister verin farklı kombinasyon lar uygulayabilirsiniz
Bıseydıcem o programı bılıyorum ama custom rom kullanıyorum sıkıntı cıkarırmı cıkarmazmı bılemedıgım ıcın denedım custım romda sıkıntı cıkarırmıkı yıne bootloopda felan kalmasın
[doublepost=1517421996,1517419684][/doublepost]
Oldu kardes sagolasın

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt