Sohbet Celso Azevedo'dan mesaj

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Telegram da paylaştığı mesajı biraz önce gördüm de üzüldüm gerçekten. Adam sadece gelen yardımlar ile hiç bir karı olmadığı halde dosya barındırması yapıyor. Bir tanesi 60-100MB olan Gcam sürümlerinden on binlercesini sağlam ve güvenli bir şekilde insanlara sunuyor. Bu gün 2TB bir dosya sunucusunun maliyeti 200 $'dan daha fazla ve kim bilir kaç TB dosya barındırıyor.

Bizlerde link paylaşırken biraz daha duyarlı olup doğrudan apk yerine en azından değişiklikler sayfalarının falan linkini paylaşmaya dikkat edelim. Yada mümkünse kendimiz farklı kaynaklara (mediafire,cloud.ru vs.) yükleyip öyle paylaşalım.

A warning to everyone running (spam) sites full of ads and linking directly to files hosted by me: your site will be blocked.

Either link to the changelog page or host files yourself. I don't have to explain to you that using +10TB of data a day, without a heads up and without helping with costs is wrong. Please don't be a ****.

Çeviri:
Reklamlarla dolu siteler yayınlayan ve doğrudan barındırdığım dosyalara bağlantı veren herkese bir uyarı: siteniz engellenecek.

Değişiklik günlüğü sayfasına veya ana makine dosyalarına kendiniz bağlantı verin. Sana günde + 10 TB veri kullanmanın, dikkat çekmeden ve maliyetlere yardım etmeden yanlış olduğunu açıklamak zorunda değilim. Lütfen bir *** olma.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Siteye birkaç reklam ve indirme linklerine de bir tane reklam koysa, en azından aylık maliyetini çıkartabilir aslında.

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Siteye birkaç reklam ve indirme linklerine de bir tane reklam koysa, en azından aylık maliyetini çıkartabilir aslında.
Aman hocam sonra şuraya da bir reklam koyayım, bir minik reklam da buraya koyalıma döner :) patreondan bağış alıyormuş , indirilen her gcam için 10 cent bile bağışlansa sadece burdan aylık masraf hayli hayli çıkar. Reklamsızlık en güzeli

Üst Alt