- Adım
- Cihan
- Cihazım
- Xiaomi 14 Ultra
- Konular
- 103
Telegram da paylaştığı mesajı biraz önce gördüm de üzüldüm gerçekten. Adam sadece gelen yardımlar ile hiç bir karı olmadığı halde dosya barındırması yapıyor. Bir tanesi 60-100MB olan Gcam sürümlerinden on binlercesini sağlam ve güvenli bir şekilde insanlara sunuyor. Bu gün 2TB bir dosya sunucusunun maliyeti 200 $'dan daha fazla ve kim bilir kaç TB dosya barındırıyor.
Bizlerde link paylaşırken biraz daha duyarlı olup doğrudan apk yerine en azından değişiklikler sayfalarının falan linkini paylaşmaya dikkat edelim. Yada mümkünse kendimiz farklı kaynaklara (mediafire,cloud.ru vs.) yükleyip öyle paylaşalım.
Bizlerde link paylaşırken biraz daha duyarlı olup doğrudan apk yerine en azından değişiklikler sayfalarının falan linkini paylaşmaya dikkat edelim. Yada mümkünse kendimiz farklı kaynaklara (mediafire,cloud.ru vs.) yükleyip öyle paylaşalım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
A warning to everyone running (spam) sites full of ads and linking directly to files hosted by me: your site will be blocked.
Either link to the changelog page or host files yourself. I don't have to explain to you that using +10TB of data a day, without a heads up and without helping with costs is wrong. Please don't be a ****.
Çeviri:
Reklamlarla dolu siteler yayınlayan ve doğrudan barındırdığım dosyalara bağlantı veren herkese bir uyarı: siteniz engellenecek.
Değişiklik günlüğü sayfasına veya ana makine dosyalarına kendiniz bağlantı verin. Sana günde + 10 TB veri kullanmanın, dikkat çekmeden ve maliyetlere yardım etmeden yanlış olduğunu açıklamak zorunda değilim. Lütfen bir *** olma.