Yardım Cell Standby daima aktif Yardım

enderinhalim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
4
Karşılaştığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Esasen cihaz gerçekten güzel ancak. Uyku moduna aldığımda dahi cell standby aktif halde , cihaz halen şebeke arıyor. Sim kart çıkarıyorum durum yine aynı , sürekli şebeke alıyor ve aşırı güç tüketiyor. Birçok rom denedim hepsi de global stable versiyonlar. denediğim sürümleri yazayım. 9.6.4.0 , 10.0.4.0 , 9.5.19.0
Ekran görüntüsü atma gereği duymadım çünkü sorun apaçık ortada. Radio sinyalini hiçbir şekilde kesemiyoruz sürekli sinyal arıyor cihaz. Sizlerden ricam , kendi cihazlarınızda uçak moduna aldığınızda olması gerektiği gibi mobil şebekeyi kesiyor mu kontrol etmeniz. Sağlam düzgün çalışan bir versiyona geçmek istiyorum. Teşekkür ederim.

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Stabil romda olan bir sorun hocam cell standby daima aktif ve şarj harcıyor gibi gözüküyor. Beta romlarda böyle bir sorun yok ;)

Oyla:

enderinhalim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stabil romda olan bir sorun hocam cell standby daima aktif ve şarj harcıyor gibi gözüküyor. Beta romlarda böyle bir sorun yok ;)
Hocam bildiğiniz düzgün çalışan var mı betalar içinde. bataryası güzel sistem kararlı güvenilir bir sürüm? Teşekkür ederim

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Ben kendi cihazım da son beta 8.12.13 kullanıyorum. Şarj kararlı roma göre daha hızlı tükeniyor ama kullanım senaryolarıma göre cihazım da herhangi bir elzem hata ile karşılaşmadım ;)

Oyla:

enderinhalim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kendi cihazım da son beta 8.12.13 kullanıyorum. Şarj kararlı roma göre daha hızlı tükeniyor ama kullanım senaryolarıma göre cihazım da herhangi bir elzem hata ile karşılaşmadım ;)
Teşekkür ederim tekrardan. Yabancı forumda birisi cell standby sorununun 10.0.2.0 versiyonunda çözüldüğünü söylemiş. Bİlginiz var mı acaba?

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek