- Adım
- Onur
- Cihazım
- Redmi Note 3
- Konular
- 4
Karşılaştığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Esasen cihaz gerçekten güzel ancak. Uyku moduna aldığımda dahi cell standby aktif halde , cihaz halen şebeke arıyor. Sim kart çıkarıyorum durum yine aynı , sürekli şebeke alıyor ve aşırı güç tüketiyor. Birçok rom denedim hepsi de global stable versiyonlar. denediğim sürümleri yazayım. 9.6.4.0 , 10.0.4.0 , 9.5.19.0
Ekran görüntüsü atma gereği duymadım çünkü sorun apaçık ortada. Radio sinyalini hiçbir şekilde kesemiyoruz sürekli sinyal arıyor cihaz. Sizlerden ricam , kendi cihazlarınızda uçak moduna aldığınızda olması gerektiği gibi mobil şebekeyi kesiyor mu kontrol etmeniz. Sağlam düzgün çalışan bir versiyona geçmek istiyorum. Teşekkür ederim.
Ekran görüntüsü atma gereği duymadım çünkü sorun apaçık ortada. Radio sinyalini hiçbir şekilde kesemiyoruz sürekli sinyal arıyor cihaz. Sizlerden ricam , kendi cihazlarınızda uçak moduna aldığınızda olması gerektiği gibi mobil şebekeyi kesiyor mu kontrol etmeniz. Sağlam düzgün çalışan bir versiyona geçmek istiyorum. Teşekkür ederim.