Çözüldü CE Sertifikası Global Cihazmı Oluyor?

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
CE Sertifikası Global Cihazmı Oluyor? Redmi Not 8 Pro Cihaz Alacağım fakat çoğunda arka kapakta CE Sertifikası yok çoğunda var olmayanlar global cihaz değilmi?

Çözüm
CE işareti bir ürünün avrupa pazarında satılabilir olması için zorunlu olan bir işarettir. Ürün üzerinde CE işareti bulunmuyorsa bu ürün avrupa pazarında resmi olarak satılamaz demektir.

Note 8 Pro Global cihazların model kimliği M1906G7G olarak görülmektedir. Arka kapaktan kontrol edilebilir.

M1906G7E yada M1906G7T yazan cihazlar Hindistan ve Çin cihazlarıdır.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
CE işareti bir ürünün avrupa pazarında satılabilir olması için zorunlu olan bir işarettir. Ürün üzerinde CE işareti bulunmuyorsa bu ürün avrupa pazarında resmi olarak satılamaz demektir.

Note 8 Pro Global cihazların model kimliği M1906G7G olarak görülmektedir. Arka kapaktan kontrol edilebilir.

Oyla: Çözüm

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Anladım Çin versiyonunda sorunlar çıkabiliyormuş forumdan gördüğüm kadarıyla CE sertifikalı bakıcam + model numarasının sonu G olanlara

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Anladım Çin versiyonunda sorunlar çıkabiliyormuş forumdan gördüğüm kadarıyla CE sertifikalı bakıcam + model numarasının sonu G olanlara

Teknik olarak "Çin sürümleri sorunlu" diye bir şey yok, ancak çin sürümlerinde bazı radyo bantları bulunmadığı için şebeke sorunları, daha az çekim ve dolayısıyla daha fazla şarj harcaması gibi durumlar yaşanabilir.

Oyla:

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknik olarak "Çin sürümleri sorunlu" diye bir şey yok, ancak çin sürümlerinde bazı radyo bantları bulunmadığı için şebeke sorunları, daha az çekim ve dolayısıyla daha fazla şarj harcaması gibi durumlar yaşanabilir.
Eyw dostum teşekürler

Oyla:
Üst Alt