H hose Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım ismail Konum Şanlıurfa Katılım 2 Mart 2015 Konular 21 Mesajlar 44 Tepkime puanı 5 Puanları 8 8 Mayıs 2020 #1 Merheba arkadaşlar cc9 pro cihazıma twrp yükledim insatl kısmından miuı 12 kurdum cihaz başylayınca twrp kısmına atıyor yardımlarınızı rica ediyorum
Merheba arkadaşlar cc9 pro cihazıma twrp yükledim insatl kısmından miuı 12 kurdum cihaz başylayınca twrp kısmına atıyor yardımlarınızı rica ediyorum
S StreX Emekli Yönetici Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Cihazım ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Konum ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Katılım 5 Haziran 2018 Konular 241 Mesajlar 9.770 Çözümler 21 Tepkime puanı 10.490 Puanları 338 8 Mayıs 2020 #2 hose' Alıntı: Merheba arkadaşlar cc9 pro cihazıma twrp yükledim insatl kısmından miuı 12 kurdum cihaz başylayınca twrp kısmına atıyor yardımlarınızı rica ediyorum Genişletmek için tıkla ... twrp den sonra format ardından wipe sonra romu kurun sonra tekrar format atıp deneyin Oyla: Oyla 0 Downvote
hose' Alıntı: Merheba arkadaşlar cc9 pro cihazıma twrp yükledim insatl kısmından miuı 12 kurdum cihaz başylayınca twrp kısmına atıyor yardımlarınızı rica ediyorum Genişletmek için tıkla ... twrp den sonra format ardından wipe sonra romu kurun sonra tekrar format atıp deneyin