Merhaba arkadaşlar cc9 pro kulanıyorum bazı teknoloji sitelerinde mıuı 12 cc9 pro ve cc9 serileri güncellenmeyecek diyor .neden güncellenmiyor güncelleme alamayacakmıyız
Hocam, henüz resmi olarak MIUI 12 ortada yok iken, hangi cihazların alıp alamayacağı, tahminden dedikodudan öteye geçmez. Bekleyelim resmi açıklama zaten yapılacaktır.Merhaba arkadaşlar cc9 pro kulanıyorum bazı teknoloji sitelerinde mıuı 12 cc9 pro ve cc9 serileri güncellenmeyecek diyor .neden güncellenmiyor güncelleme alamayacakmıyız
Onu söyleyen kafayı yemiş. No other comment..Merhaba arkadaşlar cc9 pro kulanıyorum bazı teknoloji sitelerinde mıuı 12 cc9 pro ve cc9 serileri güncellenmeyecek diyor .neden güncellenmiyor güncelleme alamayacakmıyız
Hocam Xiaomi kafayı yemediyse güncelleme her türlü gelecek daha 1 büyük güncelleme gelmemiş telefona hemen güncellemeyi kesmezlerMerhaba arkadaşlar cc9 pro kulanıyorum bazı teknoloji sitelerinde mıuı 12 cc9 pro ve cc9 serileri güncellenmeyecek diyor .neden güncellenmiyor güncelleme alamayacakmıyız