Yardım CC9 Pro Hakkında

HSY1257

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
HSYN
Cihazım
5S
Konular
1
Herkese merhaba öncelikle birkaç sorum var cevaplarsanız cok mutlu olurum
CC9 Pro Alıcam Çin versiyonuymuş bant genişligi dışında Mİ note 10 dan farkı yok gibi bu bi sorun olur mu
Soru 2 Ben Android 10 da Türkçe olarak kullanmak istiyorum bu beni cok uğraştırırmı Imeısı gidermi tekrar
4.5G 4G Olarak kullanmak istiyorum mesaj atarken sorun yaratırmı
Android 11 Çıksa kurabilecezmi ileride

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Herkese merhaba öncelikle birkaç sorum var cevaplarsanız cok mutlu olurum
CC9 Pro Alıcam Çin versiyonuymuş bant genişligi dışında Mİ note 10 dan farkı yok gibi bu bi sorun olur mu
Soru 2 Ben Android 10 da Türkçe olarak kullanmak istiyorum bu beni cok uğraştırırmı Imeısı gidermi tekrar
4.5G 4G Olarak kullanmak istiyorum mesaj atarken sorun yaratırmı
Android 11 Çıksa kurabilecezmi ileride
IMEI doğru atılır ise 4.5g sıkıntısız çeker

Türkçe yazılım atmak sizi ugrastirmaz. Yapması son derece basit

Android 11 çıksa kurabileceksiniz

HSY1257

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
HSYN
Cihazım
5S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim istediğim 4G Olsun, Oyun oynayayım Kamerası güzel olsun Aramada Mesajlarda Wifi de sıkıntı çıkmasın yeter jarz sıkıntısı ollmasın yani 4.5G Diye illa bi isteğim yok 4G Kullanmak istesem şuan hattımı değiştirsem taksam bi işlemler yapmam gerekiyormu servis ayar felan istesem sıkıntı oluyormu hat telefon ilişkisinde

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Benim istediğim 4G Olsun, Oyun oynayayım Kamerası güzel olsun Aramada Mesajlarda Wifi de sıkıntı çıkmasın yeter jarz sıkıntısı ollmasın yani 4.5G Diye illa bi isteğim yok 4G Kullanmak istesem şuan hattımı değiştirsem taksam bi işlemler yapmam gerekiyormu servis ayar felan istesem sıkıntı oluyormu hat telefon ilişkisinde
Bu söylediklerinizin çoğu telefonun kendi performansına bağlı. Çin cihazı olması farketmez.

Telefonu aldıktan sonra güvenilir bir telefoncuda IMEI attirirsaniz 4.5 g sıkıntısı olmaz.
Her sim kart giriş yerini 4 ay toplamda 8 ay kullanabilirsiniz IMEI attirmadan

HSY1257

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
HSYN
Cihazım
5S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhammed kardeşim Bütcem dolasıyla bu CC9 Pro Cihazını cok beğendim Çin versiyonu işin kısası şu alınmaya değer Sıkıntısız bi şekilde kullanabileceksem almak istiyorum Kaydı gitse hallettiririm o kolay ama Kayıt yapıldıktan sonra Stabil kullanım sunuyormu bana merak ettiğim Türkiye Cihazıyla Bu şekilde kullanım arasında bi fark yoksa benim içinde sorun yok

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Muhammed kardeşim Bütcem dolasıyla bu CC9 Pro Cihazını cok beğendim Çin versiyonu işin kısası şu alınmaya değer Sıkıntısız bi şekilde kullanabileceksem almak istiyorum Kaydı gitse hallettiririm o kolay ama Kayıt yapıldıktan sonra Stabil kullanım sunuyormu bana merak ettiğim Türkiye Cihazıyla Bu şekilde kullanım arasında bi fark yoksa benim içinde sorun yok
Olmayanlar/Yapımı farklı olan şeyler
1- Band20 yok
2- Tek sim kullanabiliyorsunuz
3- Cihaz ayarlarından format yapılamaz
4- Güncellemeleri eğer global rom'da iseniz elle yapmanız gerekiyor.

Tavsiyem IMEI attirdiginiz telefoncuya yazılım da yukletmeniz. Eliniz rom yükleme gibi şeylere yatkın ise kendiniz de yapabilirsiniz

Üst Alt