Soru Casus Yazılım

shrmete

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Seher
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. Cihazım son zamanlarda çok tuhaf şeylere imza atıyor. Eözellikle bir başka arkadaşımın cihazında sürekli benim mailim, uygulamalarım, numaralarım, fotoğraflarım gibi aklımıza gelecek uygulamaları onun cihazında olduğunu görüyoruz bunun sebebi ne olabilir. Birde kesin olarak casus yazılım,root, gibi programları gösteren uygulama varmı bunu nasıl anlarım?

Joingle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi k60
Konular
0
İlk bakılması gereken kullanılan mail hesabı aynı mı ? Aynı değil ise 3.parti uygulamalar yardımıyla tarama yapınız uygulama veya virüs yazılımı göremediyse cihazınızın uygulamalar kısmından genel olarak ismi anormal şekilde kendini belli eder o uygulamayı kaldırmanız gerekiyor son çare cihazı formatlamanız wipe data bölümünden daha sağlıklı olacaktır

Oyla:

shrmete

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Seher
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk bakılması gereken kullanılan mail hesabı aynı mı ? Aynı değil ise 3.parti uygulamalar yardımıyla tarama yapınız uygulama veya virüs yazılımı göremediyse cihazınızın uygulamalar kısmından genel olarak ismi anormal şekilde kendini belli eder o uygulamayı kaldırmanız gerekiyor son çare cihazı formatlamanız wipe data bölümünden daha sağlıklı olacaktır
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 🤗. Şöyle söyleyim daha önce mail facebook gibi uygulamalarım kısa süreli o telde açıldı sadece 1 mail kaldı orda kullanımda. ben kendi telimde çok ciddi bişeye rastlamadım ama karşı tarafın herşeyi benimle alakalı sonuçlar veriyor şifrelerime varana kadar çıkabiliyor hiç giriş yapmadığım aynı evde bulunan cihazlarda bile adım çıkıyor. Cihazlara sıfırlama ve format atıldığı halde yine gitmiyor.

Oyla:

Joingle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi k60
Konular
0
Xiaomi hesabınız aktif olmuş olabilir format sonrası devam ediyorsa x cihazdaki Xiaomi hesabınız veya Google hesabınız ortak kullanımda gözüküyor hissiyatına kapıldım en iyisi 2 cihazında hesaplarını kontrol etmek olacaktır

Oyla:
Üst Alt