Yardım Casper Via E30 stock rom

kerem1615

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerem
Cihazım
Xiaomi Redmi 12
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Casper Via E30
Telefon Modeli
Casper Via E30
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar ben Casper Via E30 romu istiyorum ama orjinal olan internette bir tane rom var onu attım ama IMEI gitti orjinal stock rom olan varmı veya twrp rom u olan varsa ve atabilirse çok sevinirim

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Merhabalar ben Casper Via E30 romu istiyorum ama orjinal olan internette bir tane rom var onu attım ama IMEI gitti orjinal stock rom olan varmı veya twrp rom u olan varsa ve atabilirse çok sevinirim
burada var tane model numarası var ona dikkat ediniz aşağıda da kurulum ile ilgili bilgi var denemek size kalmış hocam.
burası da aynı şekilde hocam nvram yedeği almayı da gösteriyor yine denemek size kalmış

Oyla:

kerem1615

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerem
Cihazım
Xiaomi Redmi 12
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
burada var tane model numarası var ona dikkat ediniz aşağıda da kurulum ile ilgili bilgi var denemek size kalmış hocam.
burası da aynı şekilde hocam nvram yedeği almayı da gösteriyor yine denemek size kalmış
Hocam bu dediğiniz romu atmıştım.ve IMEI gitti yüksek ihtimal nvram yedeği almadığım için cihazı rootlayacağım.farklı.bir IMEI atacağım artık

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Hocam bu dediğiniz romu atmıştım.ve IMEI gitti yüksek ihtimal nvram yedeği almadığım için cihazı rootlayacağım.farklı.bir IMEI atacağım artık
Büyük ihtimalle hocam her zaman nvram yedeği bulunsun elinizde

Oyla:
Üst Alt