Soru CarrefourSA'dan telefon alınır mı?

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
....
Telefon Modeli
...
Bootloader Kilidi
Kapalı
Daha önce carrefourdan telefon alıp sıkıntı yaşayan oldu mu? Distribütör garantili 4/64 note 6 pro 1400 tl sizce alınır mı

bayarmuhammed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed
Cihazım
red mi note 7
Konular
2
carrefourdan alırsan fatura iste kutu üzerinde ımeı yazılmasına dikkat et fatura ve telefon kutusu aynı olmalı farklı olursa garanti servisi sıkıntı cıkarır ve sen carrefoursaya gidip söylesen itiraz hakkın dolduğu için ve imza attıysan herhangi bi hakkın olmaz carrefour sadece satıcı örneğin ben market işi yapıyorum simbo marka ürünler satıyorum fiş veriyorum atmayın diyorum lazım olur diye benlik sıkıntı olmaz bana bişeyde diyemezler ben aracıyım anlayacağın fatura veya fişini verir kenara çekilirim :)

Oyla:

Macoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Macit
Cihazım
Mi 9
Konular
9
carrefourdan alırsan fatura iste kutu üzerinde ımeı yazılmasına dikkat et fatura ve telefon kutusu aynı olmalı farklı olursa garanti servisi sıkıntı cıkarır ve sen carrefoursaya gidip söylesen itiraz hakkın dolduğu için ve imza attıysan herhangi bi hakkın olmaz carrefour sadece satıcı örneğin ben market işi yapıyorum simbo marka ürünler satıyorum fiş veriyorum atmayın diyorum lazım olur diye benlik sıkıntı olmaz bana bişeyde diyemezler ben aracıyım anlayacağın fatura veya fişini verir kenara çekilirim :)
Yes~~

Oyla:
Üst Alt