Çözüldü can't use this app. it wasn't installed from the official souce

maverick34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.3
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
apkpure uygulamasından hava durumu uygulamasını güncelledim global olmayan apk dosyasını kurdu galiba , bu şekilde uyarı veriyor ve açmıyor kaldıramıyorumda üzerine global sürümüde kuramıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soruya bakıp bakıp çekip gidenler cevabı ben vereyim ! Böyle benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar pc ye ADB kurup telefondan usb hata ayıklamayı izin versinler sonra sorun yaşadığınız hava durumu uygulamasının global versiyonu olan apk dosyasını indirip kısa bi isim verip mesela hava.apk bunu pc de c ana dizininde ADB klasörüne atsınlar ve klasörün içinde sağ tık yönetici olarak çalıştır adb devices yazıp telefonun bağlı olup olmadığını kontrol etsinler son olarak sorunu gidermek için şu komutu girsinler ( adb install -d hava.apk ) -d kurduğunuz sorunlu uygulamadan önceki sürüme geçmenize yarıyor sonrasında succes yazıyor ve işlem tamam ..

Moderatör tarafında düzenlendi:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Bu konu hakkında yüzlerce konu açıldı ve siz sitenin arama kısmını kullanmıyorsanız bu hiç kimsenin sorunu değil. Ben bile bunun hakkında yorum yapmıştım. Google Package Installer kurup Xiaomi Dosya Yöneticisinden apk ye tıklayıp google package installer ile yüklendiğini.

Oyla:

oguz6nsoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oguz
Cihazım
Mi 9T.
Konular
5
Bu konu hakkında yüzlerce konu açıldı ve siz sitenin arama kısmını kullanmıyorsanız bu hiç kimsenin sorunu değil. Ben bile bunun hakkında yorum yapmıştım. Google Package Installer kurup Xiaomi Dosya Yöneticisinden apk ye tıklayıp google package installer ile yüklendiğini.
Kardeşim ben de aynı sorunu yaşadım ama olmadı. Mixplorer ile bile bir işlem yapamadım ki arkadaşa teşekkür ederim. Adb komutunun neresinde hata yapıyorum diyordum. İnşallah bugün yapacağım ve yabancılar da bu sorunu yaşıyor...

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Kardeşim ben de aynı sorunu yaşadım ama olmadı. Mixplorer ile bile bir işlem yapamadım ki arkadaşa teşekkür ederim. Adb komutunun neresinde hata yapıyorum diyordum. İnşallah bugün yapacağım ve yabancılar da bu sorunu yaşıyor...
Ben neden sorun yaşamıyorum o zaman? Tek sorun her telefonu yeniden başlattığında Google Package Installer'ı yeniden yüklemen gerekmesi ve apk yüklerken yüklemenin tamamlandığını göstermemesi. MIUI 11 kullanıyorum bu arada. MIUI 12'de sorunun ne olduğunu bilemem.

Oyla:
Üst Alt