- Adım
- Umut
- Cihazım
- Mi9T 128GB
- Meslek
- E-Ticaret Yönetimi
- Konular
- 86
- Ürün Durumu
- Kullanılmış / İkinci El
- Fiyat
- 5400
- Ürün Takas Durumu
- Sadece nakit
Selamlar,
Makinemi 8 sene önce satın aldım, birlikte iyi kötü bir sürü anı yaşadık, çok güzel anları yakaladım- umutizgi ins. sayfamdan bakabilirsiniz
Lakin uzun zamandır yetkinliklerimi kısıtlar bir hale geldiği için XS10'a geçtim ve satmak zorundayım artık.
Cihaz temiz kullanılmıştır, ekranı satın alındığından beri ekran koruyucu takılı olarak kullanıldı, ekranında ya da kasasında çatlak ya da ağır kozmetik hiç bir sorun yoktur. Shutter sayısını cihaza ekstra özellikler kazandıran karta yüklü custom firmware (Magic Lantern) sayesinde görebiliyorum, Şuan yaklaşık 49bin çekim sayısında. Kartı formatlayınca özel yazılım kalkıyor bu arada bilginiz olsun. Cihaza ne özellikler kazandırıyor kısmında internetten biraz araştırma yaparak bulabilirsiniz. Bunun dışında yazmadığım detay var mı diye düşünüyorum, yok sanırım... İçeriğe geçelim:
Cihazı set olarak satmayı düşünüyorum.
- Canon EOS 650D 18-55 IS II (UV Filtreli) (Ön arka kapaklar mevcuttur)
- 50MM 1.8 II (Parasoleyli) (Lens kapakları yoktur)
- 2 BATARYA + ŞARJ CİHAZI + 32 GB CLASS10 Kart + Makine askılığı - Digipod TR462 157CM Tripod
*Bu Şekilde Set 5400 TL'dir.
- Pixel Mago TTL Flaş (sıfır gibidir)
*Flaş fiyatı 900 TL 'dir.
İlan linki :
Makinemi 8 sene önce satın aldım, birlikte iyi kötü bir sürü anı yaşadık, çok güzel anları yakaladım- umutizgi ins. sayfamdan bakabilirsiniz
Cihaz temiz kullanılmıştır, ekranı satın alındığından beri ekran koruyucu takılı olarak kullanıldı, ekranında ya da kasasında çatlak ya da ağır kozmetik hiç bir sorun yoktur. Shutter sayısını cihaza ekstra özellikler kazandıran karta yüklü custom firmware (Magic Lantern) sayesinde görebiliyorum, Şuan yaklaşık 49bin çekim sayısında. Kartı formatlayınca özel yazılım kalkıyor bu arada bilginiz olsun. Cihaza ne özellikler kazandırıyor kısmında internetten biraz araştırma yaparak bulabilirsiniz. Bunun dışında yazmadığım detay var mı diye düşünüyorum, yok sanırım... İçeriğe geçelim:
Cihazı set olarak satmayı düşünüyorum.
- Canon EOS 650D 18-55 IS II (UV Filtreli) (Ön arka kapaklar mevcuttur)
- 50MM 1.8 II (Parasoleyli) (Lens kapakları yoktur)
- 2 BATARYA + ŞARJ CİHAZI + 32 GB CLASS10 Kart + Makine askılığı - Digipod TR462 157CM Tripod
*Bu Şekilde Set 5400 TL'dir.
- Pixel Mago TTL Flaş (sıfır gibidir)
*Flaş fiyatı 900 TL 'dir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İlan linki :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir