Yardım Canlı duvar kağıdı kilit ekranı

oKionn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Poco x3 GT
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13.0.1
Telefon Modeli
Poco x3 gt
Bootloader Kilidi
Kapalı
Canlı duvar kağıtlarını severek kullanan biri olarak play store a başvuruyorum. Fakat her uygulamada hem kilit ekranı hem de ana ekranı cnalı duvar kağıdına dönüstürüyor. Ben sadece kilit ekranı ı yapmak istedigim halde bunun bir cozumunu bulamadım. Yardımlarınızı beklerim

salih.qq

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
mi 9 t pro
Konular
17
Normal ekrana herhangi bir resim koyup deneyin ana ekran sabit oluyor boylelikle

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Canlı duvar kağıtlarını severek kullanan biri olarak play store a başvuruyorum. Fakat her uygulamada hem kilit ekranı hem de ana ekranı cnalı duvar kağıdına dönüstürüyor. Ben sadece kilit ekranı ı yapmak istedigim halde bunun bir cozumunu bulamadım. Yardımlarınızı beklerim
Bazı uygulamalar size bunun için seçenek sunuyor. Kullandığımız uygulamaları ve ayarlarını kontrol ediniz.

Oyla:

oKionn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Poco x3 GT
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal ekrana herhangi bir resim koyup deneyin ana ekran sabit oluyor boylelikle
Bazı uygulamalar size bunun için seçenek sunuyor. Kullandığımız uygulamaları ve ayarlarını kontrol ediniz.
Ana ekrana resim koyduktan sonra kilit ekranıda o resime dönüşüyor.

Uygulama ismi verebilir misiniz? Bir cok farklı uygulama denedim ( kendi canlı duvar kagidini yapabildiğim) fakat bulamadım

Oyla:

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Video duvar kağıdı kullanıyorsanız. Yani kastınız oysa canlı duvar kağıdından. Hangi uygulamayı kullanıyorsanız uygulamanın depolama alanından videoyu hafızada galerinin erişebileceği bir alana taşıyın ve galeriden sadece kilit ekranı duvar kağıdı olarak uygulayın. Aynı şekilde netten bulduğunuz video duvar kağıtlarını da kullanabilirsiniz.

Oyla:

oKionn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Poco x3 GT
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En başlarda gifler üzerinde denemiştim ve galeride gif i duvar kagidi yapamiyorduk. Mantıken videoda da olmaz diyip bakmamıştım bile. :/ Tmmdır tesekkurler

Oyla:
Üst Alt