Yardım Can Sıkıcı Hatalar (Ekran Açılması, Parmak İzi Sensörü)

Asiny

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır kullandığım telefonda bir kaç sıkıntım var. 1.si parmak izi sensörü parmağımın orta-alt kısımlarını okuyor ama her seferinde bile değil parmağımı 4 5 kere basıp kaldırıyorum deniyorum denk gelirse açıyor.... 2.si ise telefon masanın üstünde dururken kendiliğinden ekranı açılıyor. Bir ses mi tetikliyor anlamadım herhangi bir bildirim gelmeside söz konusu değil. Bunların çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Emresword

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
Redmi Note10s
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır kullandığım telefonda bir kaç sıkıntım var. 1.si parmak izi sensörü parmağımın orta-alt kısımlarını okuyor ama her seferinde bile değil parmağımı 4 5 kere basıp kaldırıyorum deniyorum denk gelirse açıyor.... 2.si ise telefon masanın üstünde dururken kendiliğinden ekranı açılıyor. Bir ses mi tetikliyor anlamadım herhangi bir bildirim gelmeside söz konusu değil. Bunların çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Parmak izini silip ilk seferde sadece parmağınızın ortasını ve etrafını yapın ondan sonra sizden kenarlarını kaydetmenizi isteyecek o zaman parmağınızın çevresini kaydedin.

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
Durduğu yerde ekran açması problemi bendede var, sebebini anlamış değilim, siz hangi rom kullanıyorsunuz

MelPro53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih Aslıyüksek
Konular
13
Hayatımda kullandığım en hatalı telefon olur kendisi bendede google play sistem güncellemeleri,google mesaj özellikleri ve sim etkinleştirme 1.5 aydır çalışmıyor arama sırasındada ekran açılıp duruyor satmak için yer arıyorum alanda yok.

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular