Yardım Call recorder çalışır mı?

Alcaraz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alcaraz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Merhabalar, elimde Mi 9T Pro mevcut xiaomi garantili. Şuan global rom mevcut bana call recorder lazım çin ya da eu rom yüklesem gelir mi?

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Merhabalar, elimde Mi 9T Pro mevcut xiaomi garantili. Şuan global rom mevcut bana call recorder lazım çin ya da eu rom yüklesem gelir mi?
Merhaba Android 9 dan sonra kayıt özelliğini google engelledi.Bende Kullanıyordum Kuruluyor ama kayıt yapmıyor sadece sizin sesinizi kaydeder mikrofon devreye girmiyor.Engelleniyor izin versenizde aktif olmuyor.Mi 9T Pro stock romlarını bilmiyorum ama bildiğim kadar Endonezya Hindistan romlarında Kişiler mesajlar ve kayıt özelliği google ait değil mıuı kendi uygulamaları

Alcaraz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alcaraz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba Android 9 dan sonra kayıt özelliğini google engelledi.Bende Kullanıyordum Kuruluyor ama kayıt yapmıyor sadece sizin sesinizi kaydeder mikrofon devreye girmiyor.Engelleniyor izin versenizde aktif olmuyor.Mi 9T Pro stock romlarını bilmiyorum ama bildiğim kadar Endonezya Hindistan romlarında Kişiler mesajlar ve kayıt özelliği google ait değil mıuı kendi uygulamaları

Android 9 a çeksek nasıl olur?

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403

Alcaraz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alcaraz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Android 9 Gerek Yok Bence Android 10 Olan Burdaki Stock romu kurdunuzmu bunda istediğiniz kayıt ve kişiler mesajlaşma google ait değil.
Link:MIUI 12 - Mi 9T Pro / K20 Pro - Hindistan Kararlı Rom V12.0.6.0 QFKINXM İndirme Bağlantıları

Hocam benim şuan android 11 ve google ait değil derken başka bir şeyde mi var? Etrafımda bazı insanlarda mevcut kendiliğinden ama model aynı değil telefon ayarından kaydetmeyi açıyor bana bu lazım yüzeysel bir araştırmam sonucunda romdan kaynaklı olduğunu öğrendim ondan böyle bir konu açtım.

Alcaraz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alcaraz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Hocam benim şuan android 11 ve google ait değil derken başka bir şeyde mi var? Etrafımda bazı insanlarda mevcut kendiliğinden ama model aynı değil telefon ayarından kaydetmeyi açıyor bana bu lazım yüzeysel bir araştırmam sonucunda romdan kaynaklı olduğunu öğrendim ondan böyle bir konu açtım.
Evet Google kendi Arama Kişiler Mesajlaşma Uygulamalrını.Koyuyorlar romdan kaynaklı global eu vs bunlarda yok istesende uygulamadan kimse açamaz yani telefon modeli önemli değil.Bildiğim sadece Hindistan ve Endonezya Romlarında Kayıt Özelliği Var

Alcaraz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alcaraz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Evet Google kendi Arama Kişiler Mesajlaşma Uygulamalrını.Koyuyorlar romdan kaynaklı global eu vs bunlarda yok istesende uygulamadan kimse açamaz yani telefon modeli önemli değil.Bildiğim sadece Hindistan ve Endonezya Romlarında Kayıt Özelliği Var

djfarukk attı eu romda çalışıyor dedi.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy