- Adım
- Serkan
- Cihazım
- Redmç Not 8
- Konular
- 2
Call od Duty'de 2-3 dakika da bir oyundan atıyor. Bu sorunu çözebilen var mı? Yardıma ihtiyacım var. Redmi Not 8
Aynı sorun bendede oluyodu oyunu ikinci alana indir yada telefonu sıfırla düzelirCall od Duty'de 2-3 dakika da bir oyundan atıyor. Bu sorunu çözebilen var mı? Yardıma ihtiyacım var. Redmi Not 8
Denedim halen oyundan atıyor. Nasıl bir cihaz anlamadım. Aynı cihazı kullanan herkeste olmuyor.Aynı sorun bendede oluyodu oyunu ikinci alana indir yada telefonu sıfırla düzelir
Ben de böyle nasıl gizliyeceğim. Hide görünmüyorMagisk telefonda yüklü ise ondan kaynaklanıyordur. Bende de oyundan atıyordu sürekli. Araştırdığımda magiskten kaynaklı olduğunu gördüm. Çözüm olarak magisk uygulamasından cod mobile'ı gizledim ve magiskin adını değiştirdim sorun kalmadı.
Ben de böyle nasıl gizliyeceğim. Hide görünmüyor
Eski sürümü yüklüyeceğim. Hafızası siliniyor mu telefonun?Bendeki magiskin uygulama sürümü 7.5.1. Yeni sürümde nereden değişiyor bilmiyorum. Eski sürüm apk yı indirip yapabilirsiniz. Magisk manager'ı gizle yazısına tıkladıktan sonra böyle bir ekran açılıyor buradan değiştirebilirsiniz. Ayrıca magisk içerisinden cod mobile'ı gizleyebiliyoruz ama onun ayarını bulamadım. Belkide ismi değiştirdikten sonra ayarlarda kendisi çıkıyordur o kısmı nasıl yaptım hatırlamıyorum.
Hayır hafıza ile alakası yok. Yüklendikten sonra magisk ayarlarından güncelleme kanalını kararlı olarak seçin.Eski sürümü yüklüyeceğim. Hafızası siliniyor mu telefonun?