Yardım Call of Duty Mobile Donma Sorunu

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v11.05
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Açık
Çok sık rom değiştiren birisiyim ve batarya optimizasyonundan dolayı miui 11'e dönmeye karar vermiştim. Bugün döndüm ve cod mobile'da garip bir şekilde donma fps düşüklüğü sorunu gözlemledim oyun oynanmaz haldeydi yanlız geliştirici seçeneklerinde hw bindirmelerini devre dışı bırakınca bu sorun ortadan kalktı. Bu sorunun asıl kaynağı nedir hw bindirmelerini devre dışı bırakmanın mantığı nedir ? Telefon darboğaz yapıyor olabilir mi ?

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
geliştirici seçeneklerinden oyun sürücüsünü değiştirmeyi deneyin

Oyla:

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Çok sık rom değiştiren birisiyim ve batarya optimizasyonundan dolayı miui 11'e dönmeye karar vermiştim. Bugün döndüm ve cod mobile'da garip bir şekilde donma fps düşüklüğü sorunu gözlemledim oyun oynanmaz haldeydi yanlız geliştirici seçeneklerinde hw bindirmelerini devre dışı bırakınca bu sorun ortadan kalktı. Bu sorunun asıl kaynağı nedir hw bindirmelerini devre dışı bırakmanın mantığı nedir ? Telefon darboğaz yapıyor olabilir mi ?
Ben özellikle baktım evet biraz darboğaz yapıyor. Kalıcı çözüm değil. Pro uygulamalar, deep telefon ayarları vs binbir taktik ne denediysem codu note 9 promda kasmadan oynayamadım. Hem geçici günlük anlık çözümler. Bi uygulama buldum o biraz iyilestirdi

Oyla:
Üst Alt