Yardım Call of duty bağlantı kesilme

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.4
Telefon Modeli
Redmi note 10s
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar daha önce de böyle bir konu açtım ancak çözüme ulaşamadık ama şimdi sorunun kaynağı iyi kötü belli oldu cihaz ile alakası yokmuş. Yeni bir cihaz aldım yine bağlantı kesiliyor iphone cihazı ile denedik aynı. Yani oklar şimdi tamamen modem tarafına yöneldi. Şimdi sorun nedir nedendir diye fikir almak danışmak istedim aklıma bir şey gelmiyor dns değiştim yine olmadı. Modeme reset attım yine aynı. Sizce sorun nedir tahmini olan varsa lütfen yardımcı olsun. Oyuna girince bağlantı sürekli saniyelik kesiliyor ve geri yüklüyor bu her 10 saniye de bir oluyor.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Aynı sorunu yaşıyorum hocam. Misal köprüden çıkıyorum, pat yine köprüde buluyorum kendimi. Acayip bi lag var anlamış değilim.

Oyun boyutu 😂
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Hocam ayarlarda grafik ayarlarının en altında kaydırın bağlantı iyileştirme ile alakalı bir şey indirmenizi tavsiye eden bir yer var. Bi deneyin isterseniz

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ayarlarda grafik ayarlarının en altında kaydırın bağlantı iyileştirme ile alakalı bir şey indirmenizi tavsiye eden bir yer var. Bi deneyin isterseniz
Hemen yapıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorunu yaşıyorum hocam. Misal köprüden çıkıyorum, pat yine köprüde buluyorum kendimi. Acayip bi lag var anlamış değilim.

Oyun boyutu 😂
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bu lag değil senin dediğin ms yüksek olunca yapar benim sorun o değil bildiğin oyundan kopuyor yeniden oyuna giriyor. 10saniye de bir.

Hocam gölgelendirici ön yüklemesi diyor bu mu. Başka bir şey yok.

Oyla:

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Hemen yapıyorum.

Hocam bu lag değil senin dediğin ms yüksek olunca yapar benim sorun o değil bildiğin oyundan kopuyor yeniden oyuna giriyor. 10saniye de bir.

Hocam gölgelendirici ön yüklemesi diyor bu mu. Başka bir şey yok.
Evet o. Ayrıca oyunun ön belleğini temizleyin. Cihaz değiştirmenize rağmen bu sorununuz devam ediyorsa wifi da zaten sorun vardır. Ha yok wifi normalse o zaman hesapta sorun vardır. Server belki farklıdır. Yeni bir hesap açıp öyle denersiniz. Baktınız hiç bir şey değişmedi. Lag fix config diye aratıp youtıbe tan config yükleyin.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Evet o. Ayrıca oyunun ön belleğini temizleyin. Cihaz değiştirmenize rağmen bu sorununuz devam ediyorsa wifi da zaten sorun vardır. Ha yok wifi normalse o zaman hesapta sorun vardır. Server belki farklıdır. Yeni bir hesap açıp öyle denersiniz. Baktınız hiç bir şey değişmedi. Lag fix config diye aratıp youtıbe tan config yükleyin.
Eyvallah hocam sağol. Lag fix ne işe yarar acaba

Telefona yükleme yapacaz değil mi.

Oyla:

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72

Telefona yükleme yapacaz değil mi.
Lag fix bağlantı sabitleme olarak düşün kopma sorununu oyunun data dosyalarını değiştirerek çözüyorsun. Config yapman işe yarayabilir. Tabi telefonun androidse

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Lag fix bağlantı sabitleme olarak düşün kopma sorununu oyunun data dosyalarını değiştirerek çözüyorsun. Config yapman işe yarayabilir. Tabi telefonun androidse
Android hocam. Uygulama galiba play sotore da yok. Kendimiz indirip kuracaz

Oyla:

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Android hocam. Uygulama galiba play sotore da yok. Kendimiz indirip kuracaz
Hayır hocam youtube a cod mobile lag fix config yazın görürsünüz. Uygulama değil. İndirmeniz gereken tek uygulama zarchiver dosya yöneticisi. Config için.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Hayır hocam youtube a cod mobile lag fix config yazın görürsünüz. Uygulama değil. İndirmeniz gereken tek uygulama zarchiver dosya yöneticisi. Config için.
Anladım hocam bakarım. Şimdi başka yerde WiFi ile oyuna girdim hiç bir sorun yok yağ gibi. Sorun direk benim modem ve İnternet ile alakalı demek. Şimdi gel de çık işin içinden.

Arkadaşlar sorun 100de 100 modem ve İnternet ile alakalı bugün başka WiFi ile oynadım hiç bir sorun yok. Bu konuda yol gösterecek biri var mı. Acaba ben modem ayarların dan bir şey mi değiştim neden. Tahmini olan var mı. Misal dns yada elle ip atamak çözüm olur mu.

Oyla:
Üst Alt