- Adım
- soner
- Cihazım
- redmi note 5
- Konular
- 47
redmi note 5,te calışan google camera paylaşabilecek varmı acaba
Bu linktekini deneyebilirsiniz ama yazılanları bilerek ve harfiyyen yaparsanız GOOGLE CAMERA çalışacaktır.redmi note 5,te calışan google camera paylaşabilecek varmı acaba
Dostum bende miui 10 yüklü genelde sıkıntı oluyor bundada sıkıntı olurmu acabaBu linktekini deneyebilirsiniz ama yazılanları bilerek ve harfiyyen yaparsanız GOOGLE CAMERA çalışacaktır.
Mod - Google Camera Mod “Tolyan” (YENİ) Hdr+,Potrait,Mode +++
Yüklemeden bilemezsiniz kiDostum bende miui 10 yüklü genelde sıkıntı oluyor bundada sıkıntı olurmu acaba
O kadar çok google kamera denemişsiniz bi tane bırakmamışsınız. hiç biri olmamış zahmet olmayacaksa bunu Bi kurun deneyin bakın oluyor mu? olmuyor mu? bi zararınız olmaz. ayrıca konuyu iyi okuyun bakın oarada ne yazıyor KONUYU "ROMAN" MİSALİ AYRINTILI YAZMIŞTIM. şayet olursa ve memnun kalırsanız yorumlarınızı TEŞEKKÜR VE BEĞENİLERİNİZİ beklerim. Saygılarımla;Dostum bende miui 10 yüklü genelde sıkıntı oluyor bundada sıkıntı olurmu acaba
Öncelikle yaklaşımınız hiç hoş degil.daha üsturuplu bir şekilde cümle kurabilirsiniz.ayrica her ne olursa olsun zaten mesaja cevap verdiğiniz için teşekkürü hakkedersiniz.O kadar çok google kamera denemişsiniz bi tane bırakmamışsınız. hiç biri olmamış zahmet olmayacaksa bunu Bi kurun deneyin bakın oluyor mu? olmuyor mu? bi zararınız olmaz. ayrıca konuyu iyi okuyun bakın oarada ne yazıyor KONUYU "ROMAN" MİSALİ AYRINTILI YAZMIŞTIM. şayet olursa ve memnun kalırsanız yorumlarınızı TEŞEKKÜR VE BEĞENİLERİNİZİ beklerim. Saygılarımla;