- Adım
- Enes
- Cihazım
- Redmi Note8 Pro
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 12.5.8.0 (RGGMIXM)
- Telefon Modeli
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba, 6 ay önce otobanda motosikletim ile gazlarken cep telefonumu düşürmüştüm, Eve vardığımda fark etmiştim.
Modeli: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 TR
Hızlıca mi hesabıma girip konum tespit yapmaya çalıştım ama nafile, bende cihazı kilitledim, Dün kazara birisi imei attırmak için cihazını telefoncuya götürmüş, yeni imei yazdıktan sonra cihaz online olmuş ve ekrana çalıntı bildirimi gelmiş beni aradı, Ulaştım ve telefonu teslim aldım. Şuan cihazım elimde.
Cihazın içinden geçmişler desem yeridir, Çift simli normalde 2 IMEI olması lazım.
Sadece sim2 üzerinde bir tane IMEI var oda başka IMEI kendi orjinali değil
Sim 1 üzerinde hiç IMEI girdisi yok boş geliyor.
Serial Number kısmında unknow diyor
Android bilgisinde halabtech.com yazıyor.
Ben şimdi sizce ne yapmalıyım yazılımcı olduğumdan teknik bilgim var, Stock rom buldum yüklemeyi düşünüyorum, bu şekilde android bilgisini vs düzeltebilir temiz bi rom yüklemiş olurum. Ancak IMEI repair nasıl yapacağım orjinal IMEI adreslerini tekrar nasıl yazacağım?
Ve serial number bilgisini de nasıl yeniden telefona işleyeceğim ?
Resmi teknik servisi evofonu aradım, aldığınız yeri arayın dedi salladı, Kendim nasıl yapabilirim yada yardımcı olacak bir yer yada birisi var mı ?
Faturası kutusu, orjinal IMEI ve Seri Numaraları her şey duruyor.
aşağıda üzerinde ki imei numarasının sorgusu bulunmakta.
Bilgisi olan başına gelen varsa aydınlatabilir mi
Modeli: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 TR
Hızlıca mi hesabıma girip konum tespit yapmaya çalıştım ama nafile, bende cihazı kilitledim, Dün kazara birisi imei attırmak için cihazını telefoncuya götürmüş, yeni imei yazdıktan sonra cihaz online olmuş ve ekrana çalıntı bildirimi gelmiş beni aradı, Ulaştım ve telefonu teslim aldım. Şuan cihazım elimde.
Cihazın içinden geçmişler desem yeridir, Çift simli normalde 2 IMEI olması lazım.
Sadece sim2 üzerinde bir tane IMEI var oda başka IMEI kendi orjinali değil
Sim 1 üzerinde hiç IMEI girdisi yok boş geliyor.
Serial Number kısmında unknow diyor
Android bilgisinde halabtech.com yazıyor.
Ben şimdi sizce ne yapmalıyım yazılımcı olduğumdan teknik bilgim var, Stock rom buldum yüklemeyi düşünüyorum, bu şekilde android bilgisini vs düzeltebilir temiz bi rom yüklemiş olurum. Ancak IMEI repair nasıl yapacağım orjinal IMEI adreslerini tekrar nasıl yazacağım?
Ve serial number bilgisini de nasıl yeniden telefona işleyeceğim ?
Resmi teknik servisi evofonu aradım, aldığınız yeri arayın dedi salladı, Kendim nasıl yapabilirim yada yardımcı olacak bir yer yada birisi var mı ?
Faturası kutusu, orjinal IMEI ve Seri Numaraları her şey duruyor.
aşağıda üzerinde ki imei numarasının sorgusu bulunmakta.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bilgisi olan başına gelen varsa aydınlatabilir mi