Yardım Çağrı ve Sms engelleme hakkında

hllyldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Gm8
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miroom 11.3
Telefon Modeli
Mi8se
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar mi8se kullanıyorum ama galiba tüm miui sürümlerinde aynıdır bu olay şimdi bi numarayı engellediğim zaman bana arama ve sms bildirimi gelmiyor ama rehberde arama engellendi diye o kişinin aradığını mesajlar da da engelli listesinde attığı mesajı görüyorum bunu komple kaybetmenin bir yolu varmı yani engelli listesinde de gözükmesin istiyorum böyle bir şey mümkün mü?

hakanyigit27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur Karahan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Merhaba arkadaşlar mi8se kullanıyorum ama galiba tüm miui sürümlerinde aynıdır bu olay şimdi bi numarayı engellediğim zaman bana arama ve sms bildirimi gelmiyor ama rehberde arama engellendi diye o kişinin aradığını mesajlar da da engelli listesinde attığı mesajı görüyorum bunu komple kaybetmenin bir yolu varmı yani engelli listesinde de gözükmesin istiyorum böyle bir şey mümkün mü?
Arama ve mesaj uygulaması miui olduğu için öyle oluyor maalesef. Yeni cihazlarda arama ve mesajlar uygulaması Google yapmışlar o sıkıntılar olmuyor. İlk başlarda Google olduğu için sevmemiştim ama kullandıkça hoşuma gitmeye başladı

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt