Yardım Çağrı ekranı gelmiyor

gunbars

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gbars
Cihazım
RedmiNote12pro
Meslek
Hemşir
Konular
1
Merhaba 1 ay önce aldığım telefonumda çağrı geldiğinde, çağrı ekranı gelmiyor ama ses arka planda çalıyor bunun sebebi ne olabilir? Acaba telefonu kurcalarken bildirimleri falan mı kapattım diye bütün ayarları normale çevirdim.Vodafone yanımda uygulamasından ayarların hepsini kontrol ettim.Vodafone müşteri hizmetleri ile görüştüm hat yönünden sıkıntınız yok dedi.Telefon ayarlarıyla mi alakalı bir durum bilen varsa yazabilir mi?Telefonu formatlicam büyük ihtimalle bu işlem telefonu garanti dışı bırakır mı acaba?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-28-00-42-46-121_com.google.android.dialer-edit.jpg
    Screenshot_2023-11-28-00-42-46-121_com.google.android.dialer-edit.jpg
    188,1 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2023-11-28-00-43-42-270_com.google.android.dialer-edit.jpg
    Screenshot_2023-11-28-00-43-42-270_com.google.android.dialer-edit.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 15

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Telefonu formatlama cihazı garanti dışı bırakmaz
Ayarlardan aramaya fabrika yazarsanız fabrika ayarlarına geri yüklemeyi göreceksiniz.

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
arama geldiğinde ekran açılmıyor mu bence telefonu sıfırlamadan önce telefon uygulamasında ara sorunu
telefon uygulamasına basılı tut uygulama bilgisine bas güncellemeleri kaldırıp öyle dene

gunbars

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gbars
Cihazım
RedmiNote12pro
Meslek
Hemşir
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba 1 ay önce aldığım telefonumda çağrı geldiğinde, çağrı ekranı gelmiyor ama ses arka planda çalıyor bunun sebebi ne olabilir? Acaba telefonu kurcalarken bildirimleri falan mı kapattım diye bütün ayarları normale çevirdim.Vodafone yanımda uygulamasından ayarların hepsini kontrol ettim.Vodafone müşteri hizmetleri ile görüştüm hat yönünden sıkıntınız yok dedi.Telefon ayarlarıyla mi alakalı bir durum bilen varsa yazabilir mi?Telefonu formatlicam büyük ihtimalle bu işlem telefonu garanti dışı bırakır mı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arama geldiğinde ekranım.Normal ekran acık.Sıkıntım çagrıyı yaniltladiginiz ya da reddettiginiz arayüz gelmiyor.

Ekli dosyalar

• VID_20231128_054127.mp4
    10,2 MB · Görüntüleme: 2
Üst Alt