Yardım çağrı bekletme

polata44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi
Konular
4
Günaydın mi 8 se de çağrı bekletme ayarını yaptım operetör turkcell oradan da ayarladım ama hala çalışmıyor.Bir görüşme yaparken başka biri ararken görünmüyor.
Bunu nasıl yaparım.Bir de volte yi aktif ettim bunda da operatör desteklemiyor yazıyor.Çözümlerini bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Günaydın mi 8 se de çağrı bekletme ayarını yaptım operetör turkcell oradan da ayarladım ama hala çalışmıyor.Bir görüşme yaparken başka biri ararken görünmüyor.
Bunu nasıl yaparım.Bir de volte yi aktif ettim bunda da operatör desteklemiyor yazıyor.Çözümlerini bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Hattınızı farklı bir telefona takın ve tekrar aynı işlemleri gerçekleştirin hocam. Ardından hattı tekrar telefonunuza takarak gözlemleyin.

Oyla:

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
bu işlemi denediniz mi ? Numara çeviriciyi açın ordan sol menüye tıklayın önünüze ayarlar gelir. ordan arama bekletme servisine tıklayın kendisi otomatik olarak aktif olur.

Oyla:

polata44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu işlemi denediniz mi ? Numara çeviriciyi açın ordan sol menüye tıklayın önünüze ayarlar gelir. ordan arama bekletme servisine tıklayın kendisi otomatik olarak aktif olur.
Denedim olmadı turkcellde de aktif görünüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hattınızı farklı bir telefona takın ve tekrar aynı işlemleri gerçekleştirin hocam. Ardından hattı tekrar telefonunuza takarak gözlemleyin.
Teşekkür ederim Bir de böyle deniyeyim

Oyla:

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
başka bir telefonda deneme imkanınız varsa aynı ayarları yaparak onda da bir deneyin. Bu işlemin hatla bir ilgisi yok diye biliyorum telefon arama ayarlarıyla ilgili bir durum.

Oyla:

spyserk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
srkn
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
2
VOLTE'yi aşağıdaki numarayı çevirerek aktif edebilirsiniz:

*#*#86583#*#*

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt