Yardım Bütçe ve Borç, Alacak Yönetimi Uygulaması nasıl çalışır?

CagenMagen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Attila
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Kalıp, Dekorasyon
Konular
12
Merhaba,

Öncelikle Bluecoins ve Giderim Var gibi bütçe yönetimi uygulamaları, gelir ve giderlerinizi takip etmek, bütçenizi yönetmek ve para harcamalarınızı kontrol altında tutmak için oldukça kullanışlı araçlardır.

Bluecoins uygulaması, borç ve alacaklarınızı yönetmeniz için de oldukça faydalı bir araç olarak gördüm ve satın aldım.
Borçlarımı veya alacaklarımı eklerken, hatırlatma ayarlarını da yapılandırarak istediğim sıklıkta hatırlatma bildirimleri alabilirim diye bu uygulamayı tercih ettim.

Ancak, uygulamayı kullanırken karşılaştığım sorunları da belirtmek isterim.
Söz konusu sorunların çözümü için aşağıdaki konuları sizinle paylaşmak istiyorum:

1. Bluecoins uygulamasında borçlarınızı veya alacaklarınızı eklemek için "Cüzdan" sekmesi var.
    Borç veya alacak ekleme işlemi sırasında tutarı doğru girdiğimden eminim ve tutarın yanlış bir şekilde küçük bir rakam olarak kaydedilmesini önlemek için nokta veya virgül kullanımına da dikkat ettim.
  2. Giderim Var uygulamasında gelir ve giderlerimi eklerken, tutarı doğru bir şekilde giriyorum ve tutarın yanlış bir şekilde küçük bir rakam olarak kaydedilmesini önlemek için nokta veya virgül kullanımına dikkat ediyorum.
  3. Pasta grafikleri veya diğer istatistiksel verileri görüntülemek için, uygulamanın raporlama özelliklerini kullanabiliyorum.
    Bu özellikler genellikle uygulamanın menüsünde veya ayarlar bölümünde bulunuyor.
  4. Bluecoins uygulamasında borç ve alacaklarınızı hatırlatma bildirimleriyle takip etmek istiyorum, borç veya alacak ekleme işlemi sırasında hatırlatma ayarlarını yapılandırabiliyoruz. Bu ayarlar, hatırlatma zamanını ve sıklığını belirlemek için kullanma niyetindeyim.

+Bluecoins uygulaması ve giderim var uygulamasını indirmiş bulundum ama bir türlü kullanmasını beceremedim.

+Yapmaya çalıştığım şey; gider ve gelirlerimi ekleyip istatistiksel olarak pasta grafikle % li şekilde bir çetele tutmaktır. ( BUNDA SORUN YOK )

+Bir diğer özellikse; borç ve alacaklarımı bildirimle günü gelmeden 1 hafta önceye ayarlayıp belli zaman dilimlerinde tekrarlar şekilde bildirimler almaktır. ( BUNU ÇÖZEMEDİM )

+Ziraat kartımın bakiyesini yazdığımda diyelim borç ödeyeceğim diye ekliyorum ama 5.000 TL yazıyorum uygulama 5 TL olarak ekliyor ve nokta veya virgül koymakla alakalı bir durum da değil. ( BUNU DA ÇÖZEMEDİM )

+Belli ki uygulamanın mantığında çözemediğim birşeyler var.
Forumda elbette bu gibi bütçe yönetimi uygulaması kullanan arkadaşlar vardır.
Yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Üst Alt