Yardım Bunlar ne anlama geliyor

kartaca1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Mi9se
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.2
Telefon Modeli
Mi 9se
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
İlk foto sim taktığınız slota ait imei olsa gerek iki foto ise cihaz cift hat ise daha sim takılmamış slota ait foto. Yani anlayacağınız cihazınız kayıtlı değil kayıt yapmaz iseniz dört ay içinde sim taktığınız slota ait imei kapanır. O süre içinde kayıt yaptırmazsanız sim kartı ikinci slota takıp bi dört ay daha kullanabilirsiniz. Cihaz garantili ve yeni aldysanız endişelenmeye gerek yok 2 hafta içinde kayıt yapılır.

Oyla:

kartaca1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Mi9se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk foto sim taktığınız slota ait imei olsa gerek iki foto ise cihaz cift hat ise daha sim takılmamış slota ait foto. Yani anlayacağınız cihazınız kayıtlı değil kayıt yapmaz iseniz dört ay içinde sim taktığınız slota ait imei kapanır. O süre içinde kayıt yaptırmazsanız sim kartı ikinci slota takıp bi dört ay daha kullanabilirsiniz. Cihaz garantili ve yeni aldysanız endişelenmeye gerek yok 2 hafta içinde kayıt yapılır.
Cihaz bana imei atıldı diye geldi fakat yanlış anlamadıysam siz diyorsunuz ki cihaz ne kayıtlı ne de imei atılmış doğru mudur doğru ise imei nasıl atarım

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Cihaz bana imei atıldı diye geldi fakat yanlış anlamadıysam siz diyorsunuz ki cihaz ne kayıtlı ne de imei atılmış doğru mudur doğru ise imei nasıl atarım
Hocam Xiaomi cihazların orjinal imeileri 8 ile başlıyor. Sizde 8 ile başlıyor ise büyük ihtimalle atılmamış demektir. 3 ile başlıyor ise atılmıştır.

Oyla:

kartaca1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Mi9se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Xiaomi cihazların orjinal imeileri 8 ile başlıyor. Sizde 8 ile başlıyor ise büyük ihtimalle atılmamış demektir. 3 ile başlıyor ise atılmıştır.
8 ile başlıyor hocam evet şimdi ben bu cihaza nasıl imei atarım kendi imkanlarim ile ? Yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
8 ile başlıyor hocam evet şimdi ben bu cihaza nasıl imei atarım kendi imkanlarim ile ? Yardımcı olursanız sevinirim
Forumda IMEI anlatımı yasak malesef bu konuda yardımcı olamam. Google den araştırırsanız detaylı anlatımlar var.

Oyla:
Üst Alt