Çözüldü bulut programı önerisi

statusking

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note 8
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11
Telefon Modeli
redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,

Redmi Note 8 pro kullanmaktayım ve iphonedan android'e geçtiğim için bilgi sıkıntısı çekiyorum. öncelikle böyle bir forum olduğu için memnunum.

Genel yedeklemelerim için onedrive'ı kullanıyorum (xiaomi cloud denedim fakat sitesi ve tek tek pcye tek tek download etmesi hoşuma gitmedi) fakat yeni fotoğraf çektiğimde hemen yedekleme veya belirli sürelerde otomatik yedekleme yapmıyor. ya gün içinde onedrive uygulamasına girmem veya outlook programına girmem lazım ki yedekleme başlasın. bunun otomatik olması daha sağlıklı değil mi? bir ayarı var mı ben mi kaçırıyorum bilemedim. belki de programın yazılımı öyledir. sizden bilgi rica ediyorum ve siz ne kullanıyorsunuz yedekleme için merak ettim.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Merhaba hocam, ben Yandex Disk kullanıyorum. Ek olarak bu konuyu inceleyebilirsiniz.

Oyla:

statusking

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note 8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlginiz için teşekkür ederim. Arkadaşlar genel olarak yerel yedekleme hakkında konuşmuşlar. aslında kısacası benim öğrenmek istediğim micloud gibi otomatik yedeklemeyi nasıl kullanabilirim. pek yandex'e de güvenemiyorum. onedrive'ı otomatik başlatmaya da aldım ancak uygulamaya girmeden yedekleme yapmamakta.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
İlginiz için teşekkür ederim. Arkadaşlar genel olarak yerel yedekleme hakkında konuşmuşlar. aslında kısacası benim öğrenmek istediğim micloud gibi otomatik yedeklemeyi nasıl kullanabilirim. pek yandex'e de güvenemiyorum. onedrive'ı otomatik başlatmaya da aldım ancak uygulamaya girmeden yedekleme yapmamakta.
Daha önceden Mi Cloud kullanmadığım için otomatik yedekleme ile ilgili bir bilgim yok hocam. Șuana kadar Yandex ile ilgili bir güvenlik sorunu yaşamadım.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bu tip uygulamaların arkaplanda çalışabilmesi için, hem otomatik başlarmayı, hemde pil tasarrufu ayarını kısıtlama yok olarak değiştirmek gerekli. Nadir durumlarda yine olmazsa uygulamaya son uygulamalar penceresinde basılı tutup kilit koymak da son çare.

Fotoğraflar için seçenek çok, Google fotoğraflar en başarılı olanı fakat Yandex, Mega.nz, Degoo gibi servislerde Google kadar güvenlidir.

Ayrıca diğer dosylar içinde Metactrl adlı yapımcının Autosync uygulamaları var Play Store'da bu uygulamalar aracılığı ile diğer dosylarıda aynı fotoğraflar gibi otomatk olarak yedekleyeblirsiniz, denemenizi tavsiye ederim.

Oyla:

statusking

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note 8
Konular
6
Daha önceden Mi Cloud kullanmadığım için otomatik yedekleme ile ilgili bir bilgim yok hocam. Șuana kadar Yandex ile ilgili bir güvenlik sorunu yaşamadım.

Hocam tekrar ilginize alakanıza çok teşekkür ederim.

Bu tip uygulamaların arkaplanda çalışabilmesi için, hem otomatik başlarmayı, hemde pil tasarrufu ayarını kısıtlama yok olarak değiştirmek gerekli. Nadir durumlarda yine olmazsa uygulamaya son uygulamalar penceresinde basılı tutup kilit koymak da son çare.

Fotoğraflar için seçenek çok, Google fotoğraflar en başarılı olanı fakat Yandex, Mega.nz, Degoo gibi servislerde Google kadar güvenlidir.

Ayrıca diğer dosylar içinde Metactrl adlı yapımcının Autosync uygulamaları var Play Store'da bu uygulamalar aracılığı ile diğer dosylarıda aynı fotoğraflar gibi otomatk olarak yedekleyeblirsiniz, denemenizi tavsiye ederim.

Hocam otomatik başlangıç açıkken dediğiniz gibi pil kısıtlamasını da kapattım ve amacıma ulaştım, 2-3 içinde uygulama yeni fotoğrafları hemen yedekliyor. bunu çok aramama rağmen bulamadım açıkcası pil kısıtlaması aklıma bile gelmedi :) tekrar çok ama çok teşekkür ederim. uygulamanın (onedrive) pil kısıtlamasını kaldırmam pilin günlük kullanımında erken tükenmesine çok etki eder mi?

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam tekrar ilginize alakanıza çok teşekkür ederim.

Hocam otomatik başlangıç açıkken dediğiniz gibi pil kısıtlamasını da kapattım ve amacıma ulaştım, 2-3 içinde uygulama yeni fotoğrafları hemen yedekliyor. bunu çok aramama rağmen bulamadım açıkcası pil kısıtlaması aklıma bile gelmedi :) tekrar çok ama çok teşekkür ederim. uygulamanın (onedrive) pil kısıtlamasını kaldırmam pilin günlük kullanımında erken tükenmesine çok etki eder mi?
Rica ederim, çözülmesine sevindim. Pil tüketimi veri aktarımına bağlı olarak değişecektir. Fakat çok fazla fotoğraf çeken biri değilseniz pek etkileyeceğini düşünmüyorum. Bende aynı şekilde Google Fotoğrafları kullanıyorum, ortalam günde 8-10 fotoğraf yedekliyor ve çoğu zaman pil kullanım listesine bile girmiyor.

Oyla:

statusking

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note 8
Konular
6
Rica ederim, çözülmesine sevindim. Pil tüketimi veri aktarımına bağlı olarak değişecektir. Fakat çok fazla fotoğraf çeken biri değilseniz pek etkileyeceğini düşünmüyorum. Bende aynı şekilde Google Fotoğrafları kullanıyorum, ortalam günde 8-10 fotoğraf yedekliyor ve çoğu zaman pil kullanım listesine bile girmiyor.

yok hayır, çok çekim yapmıyorum. zaten bunu isteme amacım herhangi bir problemde yedeksiz kalmak istemememden kaynaklı. tekrar çok teşekkür ederim. tüm herkese sağlıklı günler dilerim

Oyla:
Üst Alt