Çözüldü Bulamadığım kitaplari nerde bulabilirim

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
Hayber'de türk cengi diye Eşref kuşçu başı'nin bir kitabı var bir türlü bulamadim internette önerilerinizi bekliyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Son düzenleme:

MrtAltg

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
7
Gördüğüm kadarı ile bir kaç siteye baktım bende göremedim satışı kaldırılmış nadir kitap durumuna gelmiş. Merak ettim açıkcası kitabı temin edersek okuruz bizde.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ben soruyu yanlış anlamışım, kusura bakmayın :)

MIUI Türkiye'de olunca direk dijital versiyona gitti aklım. Artık baskısı olmayan, bulunamayan kitaplar için ise nadirkitap.com en iyisi. Hemen hemen tüm sahaflar oradan satış yapıyorlar. Eskiden bulmak için şehir şehir, sahaf sahaf gezip de aranan kitaplar bu sitede bulunabiliyor. Fakat doğal olarak fiyatlar normal fiyatına göre oldukça yüksek oluyor. Alayım, okuyayım bir kenarda dursun denilecek değil de koleksiyon için alınacaksa mantıklı.

Bu kitap ise ikisi İstanbul ve biri Konyada olmak üzere 3 farklı sahafta var ve çok aşırı pahalı değil. 90₺ civarında bir fiyatı var.

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben soruyu yanlış anlamışım, kusura bakmayın :)

MIUI Türkiye'de olunca direk dijital versiyona gitti aklım. Artık baskısı olmayan, bulunamayan kitaplar için ise nadirkitap.com en iyisi. Hemen hemen tüm sahaflar oradan satış yapıyorlar. Eskiden bulmak için şehir şehir, sahaf sahaf gezip de aranan kitaplar bu sitede bulunabiliyor. Fakat doğal olarak fiyatlar normal fiyatına göre oldukça yüksek oluyor. Alayım, okuyayım bir kenarda dursun denilecek değil de koleksiyon için alınacaksa mantıklı.

Bu kitap ise ikisi İstanbul ve biri Konyada olmak üzere 3 farklı sahafta var ve çok aşırı pahalı değil. 90₺ civarında bir fiyatı var.

Hocam bu site benimde aklımda idi ama guvenemedim başta bilmedigim bir site ama sizinde söylemenizin üzerine burdan alacağım 100 TL ye denk geliyor kargo ile beraber bence fiyatta fazla değil çünkü orjinal bir kitap 97 yılında çıkmış okuduktan sonra kitap bölümünde durması için gerçekten güzel bir örnek teşekkürler...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam bu site benimde aklımda idi ama guvenemedim başta bilmedigim bir site ama sizinde söylemenizin üzerine burdan alacağım 100 TL ye denk geliyor kargo ile beraber bence fiyatta fazla değil çünkü orjinal bir kitap 97 yılında çıkmış okuduktan sonra kitap bölümünde durması için gerçekten güzel bir örnek teşekkürler...

Eski gittigidiyor veya ebay mantığı ile çalışıyor hocam sistem. Siz parayı gönderiyorsunuz, para havuzda bekliyor. Kitap elinize ulaştığında onay veriyorsunuz ve ücret sahafa aktarılıyor. Art niyetli olmadıktan sonra her iki taraf için de mantıklı bir sistem. Güven sıkıntısını ise satıcı profiline girerek aşabilirsiniz. Satıcıya ait google araması yaptığınızda zaten bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Telefon edip ayrıntı alabilirsiniz.

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski gittigidiyor veya ebay mantığı ile çalışıyor hocam sistem. Siz parayı gönderiyorsunuz, para havuzda bekliyor. Kitap elinize ulaştığında onay veriyorsunuz ve ücret sahafa aktarılıyor. Art niyetli olmadıktan sonra her iki taraf için de mantıklı bir sistem. Güven sıkıntısını ise satıcı profiline girerek aşabilirsiniz. Satıcıya ait google araması yaptığınızda zaten bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Telefon edip ayrıntı alabilirsiniz.
sectigim satıcının epey yorumu var güvenilir
Sipariş edecegim şimdi 👍

Üst Alt