Soru build.prop tweakları hk

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
merhaba
yerli ve yabancı forum sitelerinde performansı iyileştirmesi, mevcut özelliklerin daha iyi hale getirilmesi için bazı build.prop komutları gördüm. Bu kodlar ile vadedilen durumlar gerçekleşiyor mu gerçeklik payı var mıdır? uygulandığında kalıcı hasarlar bırakabilir mi?Şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Escobar1945 hocam rom düzenlediğin ve bu işlerin içerisinde olduğun cevabını gerçekten merak ediyorum.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
merhaba
yerli ve yabancı forum sitelerinde performansı iyileştirmesi, mevcut özelliklerin daha iyi hale getirilmesi için bazı build.prop komutları gördüm. Bu kodlar ile vadedilen durumlar gerçekleşiyor mu gerçeklik payı var mıdır? uygulandığında kalıcı hasarlar bırakabilir mi?Şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Escobar1945 hocam rom düzenlediğin ve bu işlerin içerisinde olduğun cevabını gerçekten merak ediyorum.
Evet doğrudur bu komutlarla bir takım iyileştirmeler yapılabilmektedir...ancak bunu yapmak için ileri derecede Android bilgisine sahip olmak gerekiyor, yani herkesin yapabileceği şeyler değil....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet doğrudur bu komutlarla bir takım iyileştirmeler yapılabilmektedir...ancak bunu yapmak için ileri derecede Android bilgisine sahip olmak gerekiyor, yani herkesin yapabileceği şeyler değil....

anladım Skorpi hocam. yabancı forumlarda kopyala/yapıştır işlemi kadar basit olduğu anlatıldığı için bir an "acaba" dedim haha--

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
anladım Skorpi hocam. yabancı forumlarda kopyala/yapıştır işlemi kadar basit olduğu anlatıldığı için bir an "acaba" dedim haha--
Önce Full Nandroid Backup alın ve sonra sizde tabiki Experimentation'lar yapabilirsiniz...aksi durumda bir şey ler öğrenmek çok zor...en iyisi kendinizin deneyimlemenizdir...

Oyla:

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce Full Nandroid Backup alın ve sonra sizde tabiki Experimentation'lar yapabilirsiniz...aksi durumda bir şey ler öğrenmek çok zor...en iyisi kendinizin deneyimlemenizdir...

anladım. kolay birşey olsaydı çok kişi yapardı diye düşünüyorum. mevcut durumu korumak en iyisi sanırım. teşekkür ederim cevabınız için

Oyla:
Üst Alt