Yardım Build.prop düzenleme sonrası telefon açılmama.

SpectrumWolf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rafi
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 9.5 Global Stabil
Telefon Modeli
MI6
Bootloader Kilidi
Açık
Herkeste sorunsuz çalışan şeyler bende çalışmıyor çıldıracağım :).
Telefonum Mi6, TWRP yüklü, Root erişimi var. Root sonrası Gcam için "persist.camera.HAL3.enabled=1" kodunu build.prop'a yazdım. Hatta kesin olması açısından video ile birlikte yaptım. Dosyayı kayıt ettikten sonra telefon mi ekranında kaldı. Önceden yüklediğimde de böyle sancılı geçmişti fakat şu an sorunu nasıl çözeceğimi hatırlamıyorum.Elimde orijinal build.prop dosyası mevcut fakat TWRP ile system klasörüne girdiğimde system dosyaları görünmüyor. İnternetten terminal kodlarına baktım oradan da bir şey anlamadım işin açıkçası. Bu durumda ne yapabilirim. TWRP üzerinden(yada bilgisayar) orijinal build.prop dosyasını flaşlayabilir miyiz? Çünkü dosyalarımın silinmesini istemiyorum yoksa rom atıp sizi hiç yormazdım kusura bakmayın. Ayrıca bu HAL3 neden açılmıyor delirtecek beni. :)

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Mount kısmından system seçince görebiliyor musunuz? Sonra internal storage ye atıp bilgisayardan düzenleyebilirsiniz belki

Oyla:

SpectrumWolf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rafi
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mount kısmından system seçince görebiliyor musunuz? Sonra internal storage ye atıp bilgisayardan düzenleyebilirsiniz belki

Evet şu an sistemi görebildim sonunda. orijinal dosyayı bilgisayarda düzenledim ve tekrar system bölümüne attım. Telefon yine açılmadı. Başka bir değişiklikte yapmamıştım halbuki. Build.prop içinden yanlışlıkla başka şeyler de mi sildim acaba.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Herkeste sorunsuz çalışan şeyler bende çalışmıyor çıldıracağım :).
Telefonum Mi6, TWRP yüklü, Root erişimi var. Root sonrası Gcam için "persist.camera.HAL3.enabled=1" kodunu build.prop'a yazdım. Hatta kesin olması açısından video ile birlikte yaptım. Dosyayı kayıt ettikten sonra telefon mi ekranında kaldı. Önceden yüklediğimde de böyle sancılı geçmişti fakat şu an sorunu nasıl çözeceğimi hatırlamıyorum.Elimde orijinal build.prop dosyası mevcut fakat TWRP ile system klasörüne girdiğimde system dosyaları görünmüyor. İnternetten terminal kodlarına baktım oradan da bir şey anlamadım işin açıkçası. Bu durumda ne yapabilirim. TWRP üzerinden(yada bilgisayar) orijinal build.prop dosyasını flaşlayabilir miyiz? Çünkü dosyalarımın silinmesini istemiyorum yoksa rom atıp sizi hiç yormazdım kusura bakmayın. Ayrıca bu HAL3 neden açılmıyor delirtecek beni. :)
Rom dosyasını tekrar yükleyiniz

Oyla:

SpectrumWolf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rafi
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom dosyasını tekrar yükleyiniz
Merhaba, rom atarken twrp üzerinden bir şey silmeden mi atacağım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı romu tekrar yükledim sorun çözüldü teşekkür ederim. Şimdi diğer sorunumuza gelelim bu hal3 neden açılmıyor

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt