Çözüldü Bu uygulama sizde de var mı? Acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nurella12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Esin
Cihazım
Red mi note 8
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.3.0.UHZMIXM hyperos
Telefon Modeli
Redmi note 12 s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba iyi forumlar. Remote provisioner bu uygulama sizde de mevcut mu? Uzaktan erişim vs çıkıyor internette. Virüs olabilir mi? Ram temizlerken arka planda calistigini gördüm bugün.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çözüm
Merhaba iyi forumlar. Remote provisioner bu uygulama sizde de mevcut mu? Uzaktan erişim vs çıkıyor internette. Virüs olabilir mi?
Virüs değil, cihaz ve sunucu arasında Uzaktan Anahtar Sağlama (RKP) için sağlama işlemini yürütmekten sorumlu olan bir uygulama. Ayrıca cihaz açılırken Widewine durumunu denetler. Hemen her cihazda vardır, bazı custom romlarda devre dışı olarak gelir.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Merhaba iyi forumlar. Remote provisioner bu uygulama sizde de mevcut mu? Uzaktan erişim vs çıkıyor internette. Virüs olabilir mi? Ram temizlerken arka planda calistigini gördüm bugün.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihazın içinde yüklü olan kumanda programının bir eklentisi olması lazım. Aynı programdan bende de var, muhtemelen tüm xiaomi modellerinde vardır.

Son düzenleme:
Oyla:

Nurella12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Esin
Cihazım
Red mi note 8
Meslek
Öğretmen
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın içinde yüklü olan kumanda programının bir eklentisi olması lazım. Aynı programdan bende de var, muhtemelen tüm xiaomi modellerinde vardır.
Teşekkür ederim 😊
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey daha sorabilir miyim? Hyperos güncellemesi aldım bugün bir şey fark ettim. Bildirimler geliyor ama kilit ekranından ben silmememe rağmen siliniyor. Ekranı açtıktan sonra bildirimlerde görünüyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Teşekkür ederim 😊
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey daha sorabilir miyim? Hyperos güncellemesi aldım bugün bir şey fark ettim. Bildirimler geliyor ama kilit ekranından ben silmememe rağmen siliniyor. Ekranı açtıktan sonra bildirimlerde görünüyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Kilit ekranı ayarlarına bakın. Yüz tanıma ile kilit açma seçeneği aktif mi sizde?

Oyla:

Nurella12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Esin
Cihazım
Red mi note 8
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Kilit ekranı ayarlarına bakın. Yüz tanıma ile kilit açma seçeneği aktif mi sizde?
Baktım fakat her şey açık. Yüz tanıma aktif değil. Bir de bildirim geldi ekranı açıp kapadiktan sonra bildirim kilit ekranında yine görünmüyor, eskiden note 8 kullanıyordum görünüyordu. Bir şey daha fark ettim kulaklık takınca kulaklık işareti de çıkmıyor sadece kontrol panelini kaldırınca görünüyor 🙄😂😂

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Merhaba iyi forumlar. Remote provisioner bu uygulama sizde de mevcut mu? Uzaktan erişim vs çıkıyor internette. Virüs olabilir mi?
Virüs değil, cihaz ve sunucu arasında Uzaktan Anahtar Sağlama (RKP) için sağlama işlemini yürütmekten sorumlu olan bir uygulama. Ayrıca cihaz açılırken Widewine durumunu denetler. Hemen her cihazda vardır, bazı custom romlarda devre dışı olarak gelir.

Oyla: Çözüm

Nurella12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Esin
Cihazım
Red mi note 8
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Teşekkürler 😊

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt