Yardım Bu uyarıyı nereden yapabilirim görselde gösterilen yer neresi ?

tolgaurazzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.13.0
Telefon Modeli
Redmi note 12 256 gb 4g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Tabletten çektim Harddisk bağlayınca direk uygulamaya giriyor telefondan ben girmesin istiyorum dosya yönetici verileri sildim düzelmedi uygulama ayarlarında uygulamalar verilerini de sildim olmadı varsayılan temizle dedim olmadı varsayılan ayarlanmadi aslında ekranda yazıyor çünkü tablette onay vermedim o yüzden ekran resmi aldım telefondan onay vermiştim sistem ayarları neresi oluyor ayarı nasil geri alabilirim ekranı tarif edilen yer neresi acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görsel

Ekli dosyalar

• IMG_20250121_013336.jpg
    IMG_20250121_013336.jpg
    3,4 MB · Görüntüleme: 21

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Tabletten çektim Harddisk bağlayınca direk uygulamaya giriyor telefondan ben girmesin istiyorum dosya yönetici verileri sildim düzelmedi uygulama ayarlarında uygulamalar verilerini de sildim olmadı varsayılan temizle dedim olmadı varsayılan ayarlanmadi aslında ekranda yazıyor çünkü tablette onay vermedim o yüzden ekran resmi aldım telefondan onay vermiştim sistem ayarları neresi oluyor ayarı nasil geri alabilirim ekranı tarif edilen yer neresi acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görsel
Ayarlara girin oradan uygulamalar kısmını bulun sağ üstten üç noktaya tıklayın diğer ayarlar girin en üstte varsayılan uygulamalar var oradan bulup seçim

Oyla:
Üst Alt