Sohbet Bu uyarıyı hangi yönetici yazdı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Bu nedir? isimli konunuz silinmiştir. Sebep: Daha çok sosyal medya tarzı bir paylaşım ve gereksiz konuşmalar içerdiği için konu silinmiştir. Lütfen genel forum düzeyinde konu açalım. Sosyal medya ve forum aynı şeyler değil bu farkı öğrenelim.

Mi Note 3 telefonum kılıfsız kullandığımda elimden kayıyordu. Ben de bu duruma karşı geliştirdiğim pratik çözümü paylaştım.

Sormak isterim:

Gereksiz konuşma nedir? Düzey nedir? Forum düzeyi nedir? Neyi öğrenecekmişim? Konu dışı ne demek? Konu dışında paylaşılabilecek şeylerin sınırı nedir? Neyi senden öğreneceğim? Bu kibir nedir?

Forum da bir tür sosyal medyadır. Sen de bunu öğren.

Ekli dosyalar

• konu.JPG
    konu.JPG
    25,1 KB · Görüntüleme: 144

Kokoro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kokoro
Cihazım
Redmi
Konular
0
Burada birkaç kişinin keyfine göre konu açabilir, cevap yazabilir, paylaşım yapabilirsiniz. O birkaç kişi ne derse o! Bunu söyleyince de kalpleri kırılıyor . . . . .
Miui Türkiye forumu 5ten büyüktür efendiler, biraz kendinize çeki düzen verin. Sizin hoşunuza gitmeyen şeylerin evrensel bir anlamı ve değeri olmuyor. İşinize geleni yapmayı bırakın.
Şimdiden hayırlı cumalar herkese...

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir diğer silinen konu ise, miui 10 güncellemesinin gelmesi ile birlikte, xiaomi firmasının cihazların hangi fonksiyonunu bozacağı ile ilgili idi. Malum artık planlı eskitme diye bir şey var ve üretilen cihazların belirli bir ömrü var. Bu açmış olduğum konu da "gereksiz konu" olarak nitelendirilip silinmiş. Başlık dikkat çekici olsun diye "Ödüllü yarışma MIUI 10" yazmıştım, daha fazla kişiye ulaşmak ve daha fazla yorum almak için.

Ekli dosyalar

• miui 10.JPG
    miui 10.JPG
    12,2 KB · Görüntüleme: 99

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
heathrow

"Bu Nedir" isimli konunuzu ya da içeriğini bilemiyorum fakat ikinci vermiş olduğunuz örnekteki konuyu ben kaldırdım.

Bizim instagram, facebook benzeri bir sosyal medya mecrası olma gibi bir hedefimiz yok. Amacımız ve temel ilkemiz forumumuza giren Xiaomi kullanıcılarının en doğru bilgiye en hızlı erişebileceği bir platform olarak hayatımızı sürdürmek. Dolayısıyla "daha fazla kişiye erişmek ve daha fazla yorum almak" için açılmış bir "yalan" başlığa izin vermemiz, elinizde hiç bir veri olmadan öne sürdüğünüz varsayımlarınızı "gerçek"miş gibi kullanıcılarımıza sunmanız kabul edilebilir olmadığı için konunuzu kaldırdım. İyi niyetinize ve kullanıcılarımıza faydalı olma gayretinize inandığım için her hangi bir cezai yaptırım uygulamadım fakat amacınız faydalı olmak yerine click bait olarak tabir edilen boş mesajlar yazarak forumumuzu kirletmekse biz her hangi bir yaptırım uygulamadan kendiniz de ayrılabilirsiniz.

İlk mesajınızda bahsettiğiniz konunuzu kaldıran yönetici arkadaşıma cevap hakkı doğduğu için bu konunuzu kaldırmıyorum ancak cevap geldiğinde bu konu da kaldırılacak.

@Kokoro
Bir kaç kişinin keyfinden öte tüm yönetim ekibi olarak bizim görevimiz forumumuzun temiz tutulmasını ve yıllarıdır oluşturduğumuz çizginin bozulmamasını sağlamak. Bir kaç kullanıcının forumumuzu "eğlenmek" amaçlı kullanarak keyfi olarak kirletmesine izin vermemiz düşünülemez. Bizlerin "çeki düzeni" yıllardır aynı. Bu "çeki düzen" hem burayı hem de daha önce yönetimini üstlendiğimiz pek çok platformu ülkemizde ve dünyada adı geçen platformlar haline getirdi. Eğer bu "çeki düzeni" beğenmiyorsanız, başarısını kanıtlamış olan buradakini değil kendi hayalinizdeki düzeni sorgulamanızı tavsiye edebilirim.

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Dolayısıyla "daha fazla kişiye erişmek ve daha fazla yorum almak" için açılmış bir "yalan" başlığa izin vermemiz, elinizde hiç bir veri olmadan öne sürdüğünüz varsayımlarınızı "gerçek"miş gibi kullanıcılarımıza sunmanız kabul edilebilir olmadığı için konunuzu kaldırdım.

1.) "Yalan" tabiri yersiz ve ağır kaçan bir tabir.
2.) Elimde kanıt var: Kendi kullandığım telefon Mi Note 3. Bir senesi dolmadan yazılım güncelleme ile deşarj süresini kısaltıp, fotoğraf kalitesini düşürdüler.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Dolayısıyla "daha fazla kişiye erişmek ve daha fazla yorum almak" için açılmış bir "yalan" başlığa izin vermemiz, elinizde hiç bir veri olmadan öne sürdüğünüz varsayımlarınızı "gerçek"miş gibi kullanıcılarımıza sunmanız kabul edilebilir olmadığı için konunuzu kaldırdım.

1.) "Yalan" tabiri yersiz ve ağır kaçan bir tabir.
2.) Elimde kanıt var: Kendi kullandığım telefon Mi Note 3. Bir senesi dolmadan yazılım güncelleme ile deşarj süresini kısaltıp, fotoğraf kalitesini düşürdüler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Konu sahibinin böylesine bir mesaj yazdığı konunun neden kaldırıldığını tartışma gereği duyuyorsanız siz forumumuzun amacını hiç anlamışsınız...

İlk mesajda eleştirdiğiniz genel forum düzeyinde konu açılması gerekliliği üzerine biraz düşünmenizi ve sosyal medya ile forumun farklı bir yer olduğunun ayırdına varmanızı şiddetle tavsiye ederim...

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25

Konu sahibinin böylesine bir mesaj yazdığı konunun neden kaldırıldığını tartışma gereği duyuyorsanız siz forumumuzun amacını hiç anlamışsınız...

İlk mesajda eleştirdiğiniz genel forum düzeyinde konu açılması gerekliliği üzerine biraz düşünmenizi ve sosyal medya ile forumun farklı bir yer olduğunun ayırdına varmanızı şiddetle tavsiye ederim...
Tartışmaya devam etmek istemiyorum hocam. Dediğiniz gibi hep iyi niyetli ve ihtiyaç duyan kullanıcılara yardımcı olma gayreti içinde oldum. Sizlerle de iyi ilişkiler içerisinde bulundum, genel olarak uyumlu davranmaya çalıştım. Beni banlar mısınız hocam? Not: Sahte whatsapp hesabı konusu gerçekten çok gerekli bir konu :)

benhmu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Urhan
Cihazım
Poco x3
Meslek
SHU
Konular
14

Ya hazır forumdan uzak konular açılmışken. Cantara bey, forumun eski teması turuncu gri şeklinde olan daha hoştu sanki. Bu hali sadece bana mı çok renkli ve karışık geliyor

Xiaomi Sapığı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakkı
Cihazım
Mi Mix
Konular
1
Çok gereksiz ve yersiz bir uygulama olmuş.
Şu an yazıştığımız platform forum değil mi?

Forumun mantığını bilmeyen insanları yönetici yapmayın bir de demişlerki çeki düzenimiz var.
o zaman oraya ne diye konu dışı genel diye topic oluşturuyorsun?
siz daha kendinize çeki düzen verememişsiniz topiclerinizle yazdığınız yazılar çelişiyor.

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
heathrow hocam planlı olarak eskitildiği görüşünüzü konu açmışmıydınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt