Yardım BU Telefonda arkaplan bembeyaz

yergun02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
android 7
Cihazım
note 5
Konular
1
Arkadaşlar Redmi Note 8 pro telefonda en çok hoşlanmadığım konu arkaplan beyaz olması bunun sanki bir yerde koyu arkaplan olacaktı ama çözemedim bilgi olan varsa paylaşsın lütfen teşekkürler...

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Sanırım karanlık moddan bahsediyosunuz ayarlar ekran kısmından karanlık mod seçeneğini açmanız yeterli.

Oyla:

yergun02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
android 7
Cihazım
note 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır karanlık mod yani gece modu zaten örneğin arama yaptığında beyaz arama menusu yoksa yalnız bende mi böyle aslında sizlerde de öyle olması lazım ben ilk kurulumunu yaptığımda yani fabrika çıkışlı böyle..

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
hayır karanlık mod yani gece modu zaten örneğin arama yaptığında beyaz arama menusu yoksa yalnız bende mi böyle aslında sizlerde de öyle olması lazım ben ilk kurulumunu yaptığımda yani fabrika çıkışlı böyle..
Miui versiyonu kaç sizde? Miui 11 de arama ekranı arkaplanı siyah oluyor. Sizin telefonda arama uygulaması Google ise onu bilmiyorum, Google in arama uygulamasını hiç kullanmadım. Ama MIUI 11 de siyahtır arkaplan

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Telefon uygulaması kendisi beyaz ama eğer MIUI 11 güncellemesi yaptıysan karanlık modla beraber koyu renk olur. Olmazsa eğer telefon uygulamasının içinden değiştirebilirsin rengini.

Oyla:
Üst Alt