Yardım K20 Pro Hat Sorunu

Alik20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
K20 pro
Konular
8
benim k20 vardı hanım tel arızlandı ona verdim. ancak telefon onun hattında çaılışmıyor. benim hattı takınca çalışmıyor. onun hatını takınca arama internet hiçbirşey çalışmıyor. bu neden nasıl olabilir. bilen varsa lütfen yazmasını rica ederim

PowerOne Projects

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
V.H.K.İ
Konular
16
benim k20 vardı hanım tel arızlandı ona verdim. ancak telefon onun hattında çaılışmıyor. benim hattı takınca çalışmıyor. onun hatını takınca arama internet hiçbirşey çalışmıyor. bu neden nasıl olabilir. bilen varsa lütfen yazmasını rica ederim
imei kaynaklı olabilir *#06# yapıp buraya atar mısınız ekran görüntüsünü bakalım hocam

Oyla:

PowerOne Projects

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
V.H.K.İ
Konular
16
hocam imeiden olasa benim hatlada çalışmaz. benimkiyle çalışyor. anlamadım nedir sorun
O halde uzman yöneticilerimizden bir cevap gelecektir yardımcı olmak isterdim sorunu anlayamadım

Oyla:

Alik20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
K20 pro
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O halde uzman yöneticilerimizden bir cevap gelecektir yardımcı olmak isterdim sorunu anlayamadım
normal sürekli kullandığım telefonu hanıma verdik. onun telefon arızalandı. onun hattıda turkcell. ancak onun hattı takınca şebeke gelmiyor. telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım tekrar denedim yine onun hat ile çalışmıyor. kendi hattımı takıyorum normal şebeke geliyor.

Oyla:

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Imei tamir işlemi yapıldı mı? Yoksa Türkiye garantili bir cihaz mı? Bu tarz bir durum genelde imei ile telefon numarası eşleştirilirse yapıyor. Yani telefon daha önceden klonlandığı anlaşılırsa o imei'yi başkası kullanmasın telefon numarası ile imei'yi eşleştiriyorlar böylece başka bir hat çalışmıyor. Belki böyle bir durum olabilir.

Oyla:

Alik20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
K20 pro
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Imei tamir işlemi yapıldı mı? Yoksa Türkiye garantili bir cihaz mı? Bu tarz bir durum genelde imei ile telefon numarası eşleştirilirse yapıyor. Yani telefon daha önceden klonlandığı anlaşılırsa o imei'yi başkası kullanmasın telefon numarası ile imei'yi eşleştiriyorlar böylece başka bir hat çalışmıyor. Belki böyle bir durum olabilir.
Evet IMEI repair yapıldı. Ancak bu eşleştirme yi kim yapıyor . Repari yapan kişmi. Bu dediğiniz olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet IMEI repair yapıldı. Ancak bu eşleştirme yi kim yapıyor . Repari yapan kişmi. Bu dediğiniz olabilir.
Eğer oylesyse ne yapmak lazım. Yeniden mi repair olacak

Oyla:

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer oylesyse ne yapmak lazım. Yeniden mi repair olacak
Yok benim bildiğim bu eşleştirme işlemini BTK yapıyor. Bir tanıdığımın telefonunda böyle bir durum olmuştu. BTK üzerinden IMEI'nizi, telefon numaranızı kontrol edin isterseniz eşleştirme var mı diye.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hocam tahminen hata veren hat eski biraz bazı hatlarda bunu yapar çözümü hattın metal kısmının temizlenmesi( ben iğne ile minik çizik atardım) veya aynı hattı tekrar çıkarmak tam sorunu anlamanın yolu ise Turkcell yeni bir hat ile deneyin eğer o hatta sıkıntı yapmaz eşinize ait Turkcell hatta yaparsa sorun dediğim yüzdendir

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
  • 3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

Oyla:
Üst Alt