Yardım Bu sorunlarla karşılaştınızmı ?

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Arkadaslar merhaba. Global 10.2.2 surum kullaniyorum. Son 4 5 aydir bazi sorunlari fark etmeye basladim. Belki sizler de de vardir ya cozumuny biliyorsunuzdur.

1) Aramalar hopörler modundayken mikrofon bazen calismiyor. Normal aramalar zamani mikrofon sesimi kaliteli gonderiyor,ama speaker moduna alinca karsi tarafa sesim bazen gitmiyor sonra kendiliginden duzeliyor.

2) Dokunmatikdeki sorunlar. Bazen ekranin bazi bolgelerinde dokunmatik calismiyor ve ya ters calisiyor. Mesela yukari kaydiriyorum asagi iniyor sitelere girdigimde. Youtube da video izliyorum ekrana tiklayarak videoyu 10 saniye geri almak istiyorum mesela ekrana 2 kez tikliykrum hic bir reaksiyon yok biraz sert tikliyorum o zaman oluyor. Ama bu da bazen oluyor.

Bu sorunlar icin cozumunuz nedir ?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Sefayeslli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
8
Ben daha önce karşılaşmadım hiç biri ile

Oyla:

Diveman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi8
Konular
0
Sanki son sürümde bende de var dokunmatik ile ilgili sorun.normal telefonu kullanırken sorun yok ama bazı internet sayfalarında 2-3 tıklama da algılıyor ama bu olay her zaman olmuyor

Oyla:

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanki son sürümde bende de var dokunmatik ile ilgili sorun.normal telefonu kullanırken sorun yok ama bazı internet sayfalarında 2-3 tıklama da algılıyor ama bu olay her zaman olmuyor
Bu sorun bende mui 10 ilk guncellemesinden sonra olmaya basladi. 9.6 superdi

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Oyla:

tarikturkoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
0
ön kamera sorunum var şu an. açılıyor ama siyah ekran var foto çekince ekran siyah oluyor. kendimi de görmüyorum hep siyah

Oyla:

alidenizz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 8
Konular
9
Bluetooth ile araca bağlandığımda telefonda şebeke full çekmesine rağmen araçda servis yok uyarısı alıyorum ama kullanıma engel değil konuşma yapabiliyorum. Bu sorunla karşılaşanlar var mı ?

Oyla:

zaferkahraman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer Kahram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
2) Dokunmatikdeki sorunlar. Bazen ekranin bazi bolgelerinde dokunmatik calismiyor ve ya ters calisiyor. Mesela yukari kaydiriyorum asagi iniyor sitelere girdigimde. Youtube da video izliyorum ekrana tiklayarak videoyu 10 saniye geri almak istiyorum mesela ekrana 2 kez tikliykrum hic bir reaksiyon yok biraz sert tikliyorum o zaman oluyor. Ama bu da bazen oluyor.

Merhaba eğer ekran koruyucu taktıysanız ondan yapıyordur ben söktüm koruyucusuz kullanıyorum. İnanılmaz da hassas oldu. Tırnakla bile çalışıyor.

Oyla:
Üst Alt