Soru Bu nasıl saçma bir sorun

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
Hızlıca konuya giriyorum ve sizi de yormamak adına tüm denemelerini yazıyorum (sonra kendini beğenmiş gibi konuştuğumu sanmayın)
Cod mobile oynuyorum. Her ama her şeyi denedim ve sonuçta bir arkadaş sayesinde CY kerneli buldum. Oyunu Max ayarlarda bile kasmadan oynuyorum bu kernel sayesinde. İyi güzel de sorun ne o zaman diceyeceksiniz ? Sayısız Mıuı tabanlı custom rom elite, greeshan, pulse, miuimix, stuffos, razer os, miuixl, miuimind, oneos, GT bunlar şuan hatirladiklarim. Tüm romları kurdum ve hepsinde özellikle belirtiyorum : "yalnızca ama yalnızca cod mobile oynarken" MS sorunu oldu hep. Diğer oyunlar uygulamalar, internet hız testleri vs herşey sorunsuz. Yalnızca codm da aşırı yüksek MS sorunları oldu. Stock romda MS hiç olmuyordu. Stock rom da zaten telefonu kırmaya calisiyordum kastiği icin. Hani o zaman stock kur diye bir öneride bulunmayacağınızi düşünüyorum. 3 haftadır günde 4 rom değiştiriyorum ve ne yaptıysam bu oyundaki MS sorununu cozemedim. Cidden kafayı yedirtti bu saçma sorun. Aosp istemiyorum çünkü kamera kullanan birisiyim ve gcamler vs hep sorunlu her aosp bir yerden sonra patlak veriyor, oyunlarda paneller açılıyor falan. Miui a10 tabanlı romlarin hepsinde aynı sorun oldu. DNS değiştirdim ayarlardan, cihaz bilgilerinden LTE/wcdma ayarlarından vs her şeyi de denedim. Ama yok kahrolası yalnızca cod mobile da Miui tabanlı custom romlarda MS sorunu yaşıyorum. Böyle saçma bir sorun olamaz. Tekrar belirteyim bağlantım internetim iyi. """Stock romda MS olmuyordu""""" codm oynarken ve sorun sadece codm oynarken oluyor. Stock romun ne kadar kötü olduğunu hepimiz biliyoruz kuramam. Lütfen bu saçma sorun hakkında çözüm önerilerinde bulunun. Ben yazmadım ama cidden sayısız yöntem denedim. En sonunda yildim

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Valla ne yazacağımı bilemedim hocam :) denemedik yöntem kalmamış alternatif oyunlara gidebilirsiniz pubg mobile ,pubg New state vb

Adolyer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F3
Konular
6
Stock rom kötü diyorsun ama Endonezya a10 rom bu saydiklarindan iyi. Bence Endonezya rom kurup normal kernel ile dene. Sorun yoksa CY kernel yükle dene. Bak keyfine...

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stock rom kötü diyorsun ama Endonezya a10 rom bu saydiklarindan iyi. Bence Endonezya rom kurup normal kernel ile dene. Sorun yoksa CY kernel yükle dene. Bak keyfine...
Endonezya 12.0.7 favorim zaten ama stock kernel ile aşırı fps drop oluyor codda. Kernel için root gerek stock roma. Ben fps dropu çözdüm aşırı yüksek ms sorununu çözemedim...

Erkanyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Belkide telefonun ısınıyordur. Eğer 45 derecenin üstüne çıkıyorsa fps drop yersin. Ben redmi note 8 ile birlikte telefon soğutucusuyla oynuyordum kasma donma sorunu olmadı. Yeni güncellemeleri bilmiyorum.

Üst Alt