Diğer Bu (Lensun) Ekran Koruyucudan Uzak Durun !

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Merhaba arkadaşlar Lensun marka ekran koruyucuları bilen bilir. Telefonu %100 kapladığı için vs. insanı aldatır. Ön-Arka şekilde 70-100 lira arası satılıyor bu ekran koruyucular. O fiyatları bırakın 5 liraya verseler bile sakına sakın almayın arkadaşlar. Ben bir hata yapıp aldım siz yapmayın diye yazıyorum.

Size yemin ederim 5 liralık bir ekran koruyucudan daha kötü bir koruma sağlıyor. Telefona yapıştırır yapıştırmaz ekranın ortasında iz kalıyor zaten. Onu geçtim hava kabarcığı kalmadan yapıştırmak imkansız gibi bişey. O kabarcıklar da evet gidiyor sonra ama iz bırakarak gidiyor.

Hadi herşeyi mükemmel bir şekilde yaptınız ve en ufak bir pürüz dahi kalmadı diyelim. Ekran kalitesi ilk günlerde iyi ama sonra inanılmaz kötüleşiyor. Çünkü o kadar dandik bir malzeme ki (bildiğiniz naylonun biraz güçlü hâli) tırnağınızla bile çiziliyor. Yeminle günlerdir şu ekran koruyucuya verdiğim paraya acıyorum. En son söküp attım zaten. Siz siz olun telefonunuza Lensun marka bir ürün alıp takmayın. Yazıktır para kolay kazanılmıyor..

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Son 5-6 yıldan bu yana ekranı çizilen var mı? O kadar forumlarda falan gezinirim son yıllarda ne Türk forumlarında ne de yabancı forumlarda ekranı çizilene hiç rastlamadım...

Ekran kıran tabii ki var da kırılmaya karşı da hiç bir ekran koruyucu zaten korumuyor. Darbeyi alınca koruyucu da ekran da mefta...

Bu ekran koruyucu muhabbeti yeni dolandıcılık gibi. Kırılmaz cam, nano, likit vs. hepsi de placebo etkisi dışında hiç bir işe yaramıyor gibi geliyor. :D

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Son 5-6 yıldan bu yana ekranı çizilen var mı? O kadar forumlarda falan gezinirim son yıllarda ne Türk forumlarında ne de yabancı forumlarda ekranı çizilene hiç rastlamadım...

Ekran kıran tabii ki var da kırılmaya karşı da hiç bir ekran koruyucu zaten korumuyor. Darbeyi alınca koruyucu da ekran da mefta...

Bu ekran koruyucu muhabbeti yeni dolandıcılık gibi. Kırılmaz cam, nano, likit vs. hepsi de placebo etkisi dışında hiç bir işe yaramıyor gibi geliyor. :D
Şu nano, sıvı tarzı koruyuculara ben de güvenmiyorum ama gercekten kaliteli olan koruyucular da yok değil yani. Daha birkaç gün önce arabadan inerken kuzenin p20 pro model cihazını yere düşürdüm iyilik olsun arabadan çıkarayım derken :D ekran koruyucu köşeden darbe aldı dedim aha ekran gitti ama koruyucuyu sökünce ekranda bir çizik bile olmadığını gördük ucuz yırttım :D

ultraa8181

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
3
Kardeş ben daha bugün 2. ye uygulattım. Çokta memnunum iki uygulamayı da telefoncu yaptı kabarcık falan hiç bir şey kalmadı. İlk uygulamayı 40 tl ye yapmışlardı üzerinden 5-6 ay geçmiştir. Bugünde 50 tl ye yaptırdım.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Ben pazarlıkla 5₺'ye aldığımı kullanıyorum, 1,5 yıl oldu, demire bile salladım ama daha kırılmadı da. Tamamen şans işi. Alman mucizesi sıvı koruyucular var sertifikalı; onlar çok iyi, bütçeniz varsa yaptırın ama biraz tuzlu.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Yıllardır 5 TL lik ekran koruyucuları kullanırım. Hepsi de aynı işi yapıyor. Zaten ekranı korusun yeter mantığı ile hareket ettiğim için fazla para vermiyorum bu ürünlere.

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Konuyu yeni gördüm ben kullandım şimdilik bir sıkıntıda yok halada kullanıyorum

Zaten cam veya kalın plastik deyil yapıştırma olayını düzgün yaptıysanız aşırı bir şey baklemeyin

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Benim Mi9t de ye de uygulattım ön arka lensun şuanda hiçbir problem görmedim uygulama olayı önemli gibi tek bir boşluk dahi kalmadı kenarlarda bugün Mi9t için satılan internetteki diğer ekran koruyuculara baktığımda hep kenarlardan ve alttan boşluk kalır dendiği için en mantıklı seçim bu oldu. S20 Plus'a da Lensun uygulaması yaptırtmıştık aynı şekilde. Daha önce cihazlarım için hep piyasa malı 5-10 liralık ekran koruyucular kullandım bende, onlarda dahi telefonun yere düştüğü oldu koruyu cam darbeyi aldıda ekrana birşey olmamıştı gerçekten kalitelileri vardır ama bilemiyorsunuz. Bazen de o 5-10 liraya aldığımız ekran koyucular daha iyi çıkıveriyor.

Üst Alt