Soru Bu kulaklıklar orijinal mi sizce?

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
0
Telefon Modeli
Max 2
Bootloader Kilidi
Açık
Aşağıda ki ürünler sizce orijinal midir ve hangisi daha iyidir?

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
5 kişiye aldırdım Anker Soundcore Q10 almadan önce kullanıyordum, anker grafen alaşımlı sürücüler ile harikalar yaratıyor

İki kulaklık arasından Hybrid Proyu öneririm, yarım kulaklı model silikonlu olmadığı için %30-35 performans kaybı yaşar. Çift sürücü zaten pazarlama stratejisi, monitör üreticilere bakarsanız tek sürücülü üretirler çünkü sürücü sayısı arttıkça bass soğurma ve tını uyumu konuları devreye girer 100tllik kulaklık bu ikisine fazla yönelemez. Uzun lafın kısası linkini attığım Soundcore Verve ve Hybrid Proya bakınız. Kişisel tercihim soundcore yönünde olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 kişiye aldırdım Anker Soundcore Q10 almadan önce kullanıyordum, anker grafen alaşımlı sürücüler ile harikalar yaratıyor

İki kulaklık arasından Hybrid Proyu öneririm, yarım kulaklı model silikonlu olmadığı için %30-35 performans kaybı yaşar. Çift sürücü zaten pazarlama stratejisi, monitör üreticilere bakarsanız tek sürücülü üretirler çünkü sürücü sayısı arttıkça bass soğurma ve tını uyumu konuları devreye girer 100tllik kulaklık bu ikisine fazla yönelemez. Uzun lafın kısası linkini attığım Soundcore Verve ve Hybrid Proya bakınız. Kişisel tercihim soundcore yönünde olacaktır.

cevaplamayı unutmuşum, evet ürünler orjinaldir

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cevaplamayı unutmuşum, evet ürünler orjinaldir

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Evet önerdiğiniz ürün de karşıma çıktı ve Anker'in kaliteli olduğunun kanaatindeyim ve satıcı da Hepsiburada. Sanırım tercihim Anker'den yana olacak.

Oyla:

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Evet önerdiğiniz ürün de karşıma çıktı ve Anker'in kaliteli olduğunun kanaatindeyim ve satıcı da Hepsiburada. Sanırım tercihim Anker'den yana olacak.
kulaküstü almak istediğinizde de Anker Q10a bakmanızı tavsiye edeyim şimdiden, aktif olarak kullanıyorum anker ürünlerini şarj cihazları ve powerbankleri de şaheser.

Oyla:
Üst Alt