Yardım Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
-
Bootloader Kilidi
Açık
Cihaz bu Üretici: Samsung Korea, Pazar Adı: SGH-E390, Marka:Not Known, Model Bilgileri: SGH-E390

Elimde mi A3 vardı sattım 2 gün önce sonra bu cihaza geçtim herhangi bir sorun sıkıntı yoktu taaki bugüne kadar bugün sebekem gitmişti IMEI kontrol yapınca bu şekilde çıkıyor anlamadığım olay şu cihaz evden çıktığı yok nasıl klonlana biliyor? Cihaz tuşlu telefon herhangi bir fatura kutu söz konusu değil nasıl çözerim bu durumu varmı fikriniz hocalarım yedek telefon tek bu vardı bununda IMEI gitti

Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
IMEI numaralarını çoğaltan basit algoritma programcıklar var. Telefoncular her kullandığı imeiyi hurda cihazdanmı alıyor sanıyorsunuz? seriyi giriyor 1000 tane çoğalt diyor ve alıyor imeileri. bu 1000 tane nin içinde sizin evde duran telefonda varsa tabi oda klona düşüyor..

Oyla:

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMEI numaralarını çoğaltan basit algoritma programcıklar var. Telefoncular her kullandığı imeiyi hurda cihazdanmı alıyor sanıyorsunuz? seriyi giriyor 1000 tane çoğalt diyor ve alıyor imeileri. bu 1000 tane nin içinde sizin evde duran telefonda varsa tabi oda klona düşüyor..
Dediğiniz şekilde ise her cihaz tehlikede ozaman bugün bana yarın başkasına bu cihazın fatura kutu vs olsa savcılığa verir bulurdum o kişiyi fakat yok elimde benim şansım zaten bu hayatta yok kendime yeni telefon alana kadar buna geçeyim dedim 2 gün kullandım cihazı sonuç bu :(

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt