Yardım Bt kulaklık düşük ses sorunu

• Konbuyu başlatan Aymit
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 3K

Aymit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet safa
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
Blitzwolf fye-7 kulaklık kullanıyorum. Mi 6 kullanırken son seste müzik dinliyemiyordum. Ama poco x3 te en yüksek seste daha düşük ses veriyor. Çözüm önerisi olan varmıdır?

Son sürümü kullanıyorum.

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Blitzwolf fye-7 kulaklık kullanıyorum. Mi 6 kullanırken son seste müzik dinliyemiyordum. Ama poco x3 te en yüksek seste daha düşük ses veriyor. Çözüm önerisi olan varmıdır?

Son sürümü kullanıyorum.
Codec'i değiştirmeyi deneyin hocam, yine düzelmezse geliştirici ayarlardan mutlak sesi devredışı bırakın.

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Bende o kulaklıktan kullanıyorum sağ kulaklığa hızlı şekilde 2 kere basınca sesi yükseltiyor deneyebilrsin.Müzik açın çalsın ama kulaklık düğmeleri ile telefonun sesini açma özelliğni kapatın.

Aymit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet safa
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Codec'i değiştirmeyi deneyin hocam, yine düzelmezse geliştirici ayarlardan mutlak sesi devredışı bırakın.
Mutlak sesi kapattım biraz daha düzeldi hocam. Çok teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende o kulaklıktan kullanıyorum sağ kulaklığa hızlı şekilde 2 kere basınca sesi yükseltiyor deneyebilrsin.Müzik açın çalsın ama kulaklık düğmeleri ile telefonun sesini açma özelliğni kapatın.
Onu müzik çalar kontrolüne aldım ama yine telefonun müzik sesini kısıp açıyor

Onu müzik çalar kontrolüne aldım ama yine telefonun müzik sesini kısıp açıyor

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Dediğimi yapabilirsen mutlaka işine yarayacaktır. Ayrıca AAC yi açmamış olabilirmisiniz?

Aymit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet safa
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
Dediğimi yapabilirsen mutlaka işine yarayacaktır. Ayrıca AAC yi açmamış olabilirmisiniz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Eksik varmı hocam veya tuhaflık

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Ses kodlayıcı aac olacak ses kanal modunu stereo yapın hocam. Bluetotth a gir kulaklık seçenklerinde aac açıkmı onuda kontrol et. Sonra kulaklık eşleşmesini kaldırıp tekrar eşitle hocam.

A2dp yi devre dışı bırakıp öyle de deneyebilrsin olmazsa cihaz yeniden başlatır kendini.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210318-200430_Ayarlar.png
    Screenshot_20210318-200430_Ayarlar.png
    166,3 KB · Görüntüleme: 35

Aymit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet safa
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
Ses kodlayıcı aac olacak ses kanal modunu stereo yapın hocam. Bluetotth a gir kulaklık seçenklerinde aac açıkmı onuda kontrol et. Sonra kulaklık eşleşmesini kaldırıp tekrar eşitle hocam.

A2dp yi devre dışı bırakıp öyle de deneyebilrsin olmazsa cihaz yeniden başlatır kendini.
Çok tuhaf a2dp devre dışı olmuyor stereo yapıyorum zaman geçince monoya dönüyor ve aac yapınca zamanla zamanla aptx oluyor

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Çok tuhaf a2dp devre dışı olmuyor stereo yapıyorum zaman geçince monoya dönüyor ve aac yapınca zamanla zamanla aptx oluyor
Enteresan o kulaklıkta aptx desteği yok. Ve stereo destekli 1.5 yıldır kullanıyorum.Erişilebilirlik ayarlarında mono ses kullan sekmesi var oraya baktınızmı.Aklıma başka gelen bişey yok.

Kulaklıkları kutusuna koyun şarj olurken 2 sine birden ışıklar yanıp sönünceye kadar basın. Sonra kablosuz ağ bluetoth ve wifi ayarlarını sıfırlayıp tekrar kulaklığı eşleştirin. İlk eşleşmede sorar aac kullanmak istiyormusunuz diye kabul edip öyle deneyin.

Aymit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet safa
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
Enteresan o kulaklıkta aptx desteği yok. Ve stereo destekli 1.5 yıldır kullanıyorum.Erişilebilirlik ayarlarında mono ses kullan sekmesi var oraya baktınızmı.Aklıma başka gelen bişey yok.

Kulaklıkları kutusuna koyun şarj olurken 2 sine birden ışıklar yanıp sönünceye kadar basın. Sonra kablosuz ağ bluetoth ve wifi ayarlarını sıfırlayıp tekrar kulaklığı eşleştirin. İlk eşleşmede sorar aac kullanmak istiyormusunuz diye kabul edip öyle deneyin.
Hocam çok pardon benim kulaklık fye 8 şimdi ayarlarda mono gözüküyor ama stereo çalıyor çok değisik mi 6 da hiç boyle uğraşmadım.ben

Üst Alt