Soru Brick Problemi ile İlgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sorumsuzadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cüneyt
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Merhaba Sevgili MiUi Türkiye Forum Üyeleri;

- 2 Gün önce telefonum hardbrick oldu ve tamamen kapandı. Sadece sarj ışığı (Bildirim ışığı) yanıyor ve ne görüntü geliyor ne de herhangi bir tepkime oluyor.

- Forum Yetkililerinden Zenex ile iletişime geçtim ve kendisi bu problemi telefonun içini açmadan yapabileceğini söyledi ve %99 ihtimal verdi.

- Xiaomi telefon kullanımında ve forumda yeni olduğum için pek bilgim yok ve daha önce başıma gelmediği için hiç birşey bilmiyorum.

- Sorum şu daha önce ve böyle bir sorunu olup Zenex ile irtibat kurup sorundan kurtulan olduysa lütfen aşağıya yazsın ve bana yardımcı olsun...

Zenex 'i bilmeyenler olursa forumun tamircisi olarak geçiyor kendisi.

Telefon : Xiaomi Redmi Note 8 Pro

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba Sevgili MiUi Türkiye Forum Üyeleri;

- 2 Gün önce telefonum hardbrick oldu ve tamamen kapandı. Sadece sarj ışığı (Bildirim ışığı) yanıyor ve ne görüntü geliyor ne de herhangi bir tepkime oluyor.

- Forum Yetkililerinden Zenex ile iletişime geçtim ve kendisi bu problemi telefonun içini açmadan yapabileceğini söyledi ve %99 ihtimal verdi.

- Xiaomi telefon kullanımında ve forumda yeni olduğum için pek bilgim yok ve daha önce başıma gelmediği için hiç birşey bilmiyorum.

- Sorum şu daha önce ve böyle bir sorunu olup Zenex ile irtibat kurup sorundan kurtulan olduysa lütfen aşağıya yazsın ve bana yardımcı olsun...

Zenex 'i bilmeyenler olursa forumun tamircisi olarak geçiyor kendisi.

Telefon : Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Forum Tamircisi Zenex Geldi... mesajı buraya yazsanız daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt