Yardım Brick olmuş Mi 10T kurtarma

12.doktor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
Mi 10t
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.0.1
Telefon Modeli
Mi 10T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba hocalarım. Geçenlerde cihazım "durduk yere" bir anda brick oldu. Cihazdan hiçbir tepki alamıyorum. Sadece bilgisayara bağladığımda QDLoader 9008 (COM3) olarak görünüyor. Xiaomi pro tool ile cihazımı kurtarmaya çalışıyorum bilmiyorum başka yöntem var mıdır ama pro toolda şu hatayı alıyorum resmini bıraktım aşşağıya. Lütfen ücretli/ücretsiz yardımlarınızı bekliyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Cihazınız EDL modda... Bu şekilde siz yükleme yapamazsınız. EDL modda yükleme yapmak için yetkili hesap lazım ki o da ücretlidir.

Bataryanın bitmesini bekleyebilir veya batarya bağlantısını kesip tekrar takabilirsiniz. Bir ihtimal EDL moddan çıkabilir cihaz.

Oyla:

12.doktor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
Mi 10t
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız EDL modda... Bu şekilde siz yükleme yapamazsınız. EDL modda yükleme yapmak için yetkili hesap lazım ki o da ücretlidir.

Bataryanın bitmesini bekleyebilir veya batarya bağlantısını kesip tekrar takabilirsiniz. Bir ihtimal EDL moddan çıkabilir cihaz.
Tamam hocam çözdüm. Ah salak kafam EDL moda sokamamışım. Test point noktalarına tam baskı uygulamadığım için olmuş bu hata. Hocam zaten pro tool yetkili hesap görevi görüyor. 10 kredi alıyorsunuz (yani 10 dolar) ve cihazınızı evden işten oturduğunuz yerden telefonculara gitmeden unbrick ediyorsunuz. Daha öncede yapmıştım.

Oyla:

12.doktor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
Mi 10t
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zaten pro tool yetkili hesap görevi görüyor. 10 kredi alıyorsunuz (yani 10 dolar) ve cihazınızı evden işten oturduğunuz yerden telefonculara gitmeden unbrick ediyorsunuz.
Bunu söylememem gerekiyordu :/ mesaj silme özelliği forumda yok değil mi ?

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bunu söylememem gerekiyordu :/ mesaj silme özelliği forumda yok değil mi ?
Geçmiş olsun hocam.

Ama neden söylemeyesiniz ki? Açıkçası ben bilmiyordum ve güzel bir bilgi oldu. Yurtiçinde yetkili hesapla işlem yapan kişilerden çok daha uygun fiyatı. Bence kullanımını anlatan konu bile açabilirsiniz :)

Oyla:
Üst Alt