Yardım Brick Oldu Kurtardım Ama Yine Oldu

Bezan61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Xaomi redmi pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.2 Kararlı
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 9 PRO MAX
Bootloader Kilidi
Açık
İyi günler acemiyim telefonum brick oldu araştırma sonucunda dün gece telefonumu açtım ama içindeki herşey gitti saat sabah 4.30 gibi hallettim.bugünde saat 11 gibi tekrardan brick oldu ve tekrardan açtım telefonu acaba neden tekrardan brick oldu ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Siz cihaz, yaptığınız işlemler, cihazın şu anki durumu vb verileri sağlamadan yorum yapılması da yardımcı olunması da pek mümkün değil.

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
Aynen ne yaptınız da ne oldu. Brick derken hard brick değil anladığım kadarıyla. Ama kendi kendine olduysa uyumsuz twrp kullanıyor olabilirsiniz.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
cihazı bootlooptan veya brickten çıkarıp mi flash tool ile stock firmware kurun ancak kurulum öncesi mi flash tool üzerinden clean all seçeneğini işaretlemeyi unutmayın.
Sorunsuz kurulum yaptıktan sonra root twrp vs yapmayın cihaz yine bootloop düşerse veya brick olursa cihazda donanımsal sorun var demektir durduk yere cihaz bootloop veya brick olmaz root varken hatalı işlem yapıp bootloop veya brick yapmak kolay olur root Yokken Kendi kendine olursa direk donanımsal sorun gelir akla

Oyla:
Üst Alt