Yardım Brick olan cihazlarda performans düşümü veya yazılımsal hata olasılığı

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar bilenleriniz vardır belki mi 8 cihazım yaklaşık 27 gün önce brick oldu. Önce recovery moda giriyordu fakat biraz daha kurcalayınca artık cihazım sadece fastboota giriyor :)
Sizlere sorum şu açıkçası kafamı çok kurcalıyor. Eninde sonunda bizim cihazların onarımı için bir yöntem çıkacak o zamana kadar bekleyeceğiz onda yapacak bir şey yok ama diyelim ki cihaza başarılı bir şekilde rom yükleme işlemi gerçekleştirildi acaba cihazı ilk aldığımdaki gibi kullanabilecek miyim? bu sorundan dolayı cihazın performansında bi gerileme veya yazılımsal hatalarla karşılaşma olasılığım var mıdır ? Bunun cevabı benim için çok önemli en nihayetinde telefonum oldu deyip sevinirken gene bir sorunla karşılaşma ihtimalim var mı ?

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Performans da bir sıkıntı olmaz eğer ki yazılımı doğru bir şekilde kurarsanız e haliyle doğru kurduğunuzda yazılımsal hata da yaşamazsınız :D

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Performans da bir sıkıntı olmaz eğer ki yazılımı doğru bir şekilde kurarsanız e haliyle doğru kurduğunuzda yazılımsal hata da yaşamazsınız :D
içimi rahatlattın valla :)

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
içimi rahatlattın valla :)
Hocam sizin cihaz zaten yatıyor tekrar yazılımı attığınızda çalışmaya devam edecek peki ya bizimkiler ne yapasın gün içinde 3-4 rom deniyoruz öyle olsa daha çok yıpranırdı içiniz rahat olsun :D

Gerçi öyle de yıpranmıyor :D

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizin cihaz zaten yatıyor tekrar yazılımı attığınızda çalışmaya devam edecek peki ya bizimkiler ne yapasın gün içinde 3-4 rom deniyoruz öyle olsa daha çok yıpranırdı içiniz rahat olsun :D

Hocam bir kaç defa yanlış yazılım attım iyice beter ettim durumu ondan biraz meraklandım, ama demek ki kuruntu yapmışım cidden çok teşekkür ederim :)

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam bir kaç defa yanlış yazılım attım iyice beter ettim durumu ondan biraz meraklandım, ama demek ki kuruntu yapmışım cidden çok teşekkür ederim :)
Yok hocam sıkıntı yapmayın cihazı kurtarıp en güncel yazılımı yüklediğinizde daha iyi performans bile alabilirsiniz çünkü yeni yazılımla beraber optimize filan daha iyi seviyede oluyor.

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker