Yardım Bozuk güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShadoKiller

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Shado
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global V12.0.4.0
Telefon Modeli
Note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Miui 12.0.1.0 android 11 güncellemesini yaptığıma çok pişmanım, güncelleme sonrası 3 parmak hareketi ile ss alma çalışmıyor alternatif ana ekran tuşuna basılı tutma yaptım diğer bir can sıkan durum ise herhangi bir siteye dosya yukleyemem guncelleme oncesi hiç bir sorun yoktu ne olduysa güncelleme sonrası oldu simdi 3. Diğer sorunum ise bildirim sorunu tarif edemeyecegim icin yazimın sonuna hizliresim linklerini koydum ordan bakınız, şuan ise miui 12.04.0 sürümünü kullanmaktayım bugun guncelledim oda güvenlik yamasıymiş normal güncelleme değilmiş sorunlarim halen devam etmekte nasıl bir yol izlemeliyim yeni güncellemeyle bu sorunlarım çözülürmü? Çözülmez ise formatmı atmalıyım?

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Format atıp yeniden deneyin isterseniz hocam, güncelleme sonrası yapmak iyidir. Düzelir mi düzelmez mi belli olmaz ama başka çare de yok.

Oyla:

ShadoKiller

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Shado
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format atıp yeniden deneyin isterseniz hocam, güncelleme sonrası yapmak iyidir. Düzelir mi düzelmez mi belli olmaz ama başka çare de yok.
Format sonrası geri getirelemeyecek şeylerim var format atmak istemiyorum o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bu guncellemede benim gibi ayni sorunları yaşayanlar varmı?

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt