- Adım
- Erdem
- Cihazım
- Mix3
- Konular
- 17
hatırlayacağınız üzere adodizayn arkadaşımızın bizlere sunduğu temayı yükledim ve onu kullanıyorum
hem mağazada heö dw nette dolaşan ios temaları arasında mi mix3 cihazına neredeyse kusursuz uyum sağlayan tek tema bu oldu
farka bakınız :
1= bu adodizaynın derlediği :
2= bu da nette dolaşan diğerleri
tema editör ile simgeleri 64- 69-70-71-72 - 73 büyüklüklerde sırayla denememe rağmen dock bir türlü ortalanmıyor.
1.temadan son derece memnunum ve onu kullanmaya devam edecepim ama dock kısmındaki bulanıklık derecesi 2.de ki gibi olsaydı yada bunu yapmanın bir yolunu bulsaydım iyi olurdu
bilen arkadaş paylaşırsa sevinirim
yada benzer yeni çıkmış ios temaöarı var mı
not: bu temayı tavsiye etmek için yazmıyorum, soruma bir cevap için yazıyorum!!!
hem mağazada heö dw nette dolaşan ios temaları arasında mi mix3 cihazına neredeyse kusursuz uyum sağlayan tek tema bu oldu
farka bakınız :
1= bu adodizaynın derlediği :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2= bu da nette dolaşan diğerleri
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
tema editör ile simgeleri 64- 69-70-71-72 - 73 büyüklüklerde sırayla denememe rağmen dock bir türlü ortalanmıyor.
1.temadan son derece memnunum ve onu kullanmaya devam edecepim ama dock kısmındaki bulanıklık derecesi 2.de ki gibi olsaydı yada bunu yapmanın bir yolunu bulsaydım iyi olurdu
bilen arkadaş paylaşırsa sevinirim
yada benzer yeni çıkmış ios temaöarı var mı
not: bu temayı tavsiye etmek için yazmıyorum, soruma bir cevap için yazıyorum!!!
Son düzenleme: